خرید دانه سبز قهوه خام رست نشده|قیمت عمده دانه سبز قهوه روبوستا عربیکا


لیست قیمت عمده دانه سبز قهوه رست نشده

اگر فروشگاه قهوه بوناس را کاوش کنید، توضیحات مفصلی از همه پیشنهادات دانه های قهوه ما پیدا خواهید کرد. برخی از آنها به دلیل کشوری که در آن رشد کرده اند متمایز خواهند بود. برخی دیگر مانند قهوه میکس های بوناس طعمی دارند که ما با دقت با استفاده از دانه های مختلف از سرتاسر جهان آن را با هم ترکیب کردیم. جهت خرید قهوه به صورت عمده و کیلویی با قیمت قهوه مناسب با ما در ارتباط باشید. بوناس بهترین عرضه کننده انواع محصولات جانبی قهوه از جمله دستگاه اسپرسوساز و قهوه سازها می باشد.

دانه سبز قهوه یا قهوه خام چیست؟

حتماً در مورد دانه سبز قهوه (قهوه رست نشده) زیاد شنیده اید. در این مقاله به بررسی دانه سبز قهوه و فرآیند برداشت و پردازش و فواید آن می پردازیم. اگر قصد خرید قهوه عمده برای کسب و کار خود دارید، می توانید در فروشگاه بوناس که در زمینه پخش قهوه عمده به صورت تخصصی فعالیت دارد، سفارش شخصی سازی شده خود را در کوتاه ترین زمان با بالاترین کیفیت دریافت کنید.

دانه سبز قهوه به قهوه خام نیز معروف می باشد. دانه سبز قهوه همان دانه های قهوه معمولی هستند که رست نشده اند و کاملاً خام می باشند.

عصاره دانه سبز قهوه یا پودر قهوه سبز به عنوان یک مکمل غذایی محبوب است، اما دانه سبز قهوه را می توان به شکل دانه کامل نیز خریداری کرد و پس از برشته کردن به میزان دلخواه خود از آن برای تهیه یک نوشیدنی گرم استفاده کرد. در فروشگاه قهوه بوناس نیز می توانید درجه رست موردپسند خود را به ما اعلام کنید و قهوه ایده آل خود را سفارش دهید.

اما اگر دانه سبز قهوه را دم کردید، به خاطر داشته باشید که یک لیوان از این نوشیدنی سبز روشن طعم قهوه برشته شده ای که به آن عادت کرده اید نخواهد داشت، زیرا طعم بسیار ملایم تری دارد. گفته می شود طعم آن بیشتر شبیه چای گیاهی است تا قهوه.

علاوه بر این، مشخصات شیمیایی آن کاملاً متفاوت از قهوه برشته شده است، اگرچه منشأ آنها مشابه می باشد.

این ماده دارای منبع فراوانی از اسیدهای کلروژنیک می باشد. ترکیباتی با اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قوی که فواید سلامتی زیادی را ارائه خواهد داد که در انتها به آنها خواهیم پرداخت.

محصولات قهوه برشته شده نیز حاوی مقادیر کمی اسید کلروژنیک هستند، اما بیشتر آن در طول فرآیند رست از بین می روند.


قیمت عمده قهوه سبز روبوستا

قیمت دانه سبز قهوه خام برشته نشده

قیمت تجارت قهوه در بازار کالاهای جهانی در حال حاضر بسیار زیاد است و حجم معاملات دانه‌های قهوه پس از نفت در رتبه دوم قرار دارد. هرچه کیفیت قهوه بالاتر باشد، قیمت آن نیز بیشتر خواهد بود. قهوه عربیکا بسیار مورد توجه و گرانتر از قهوه روبوستا می باشد.


لیست قیمت دانه سبز قهوه روبوستا رست نشده


لیست قیمت دانه سبز قهوه عربیکا رست نشده


آیا دانه های قهوه «سبز» و «برشته نشده» یکسان هستند؟

بله، دانه های قهوه در واقع یک دانه سبز می باشند. وقتی دانه ها از میوه گیاه قهوه جدا می شوند، سبز می شوند. بعداً پس از برشته شدن، رنگ مشخص و قهوه ای تیره به خود می گیرند. دانه سبز قهوه جهت آماده سازی برای برشته کردن، خشک و تمیز می شوند. این حالتی است که شما آنها را دریافت خواهید کرد.


قیمت عمده قهوه سبز عربیکا

کدام نوع دانه قهوه بهترین است؟

این بستگی به ترجیح شما دارد. در حالی که تمام دانه‌های قهوه ویژگی‌های طعم متفاوت منطقه‌ای را که در آن رشد می‌کنند به خود می‌گیرند، اکثر آنها یکی از این دو نوع هستند: عربیکا و روبوستا.

درختان عربیکا محصول کمتری از دانه تولید می کنند، اما این دانه بسیار خوش طعم و معطر خواهد بود. طعم آنها پیچیده و متمایز است و برای اکثر ترکیبات عالی است، به همین دلیل است که آنها بسیار محبوب هستند.

دانه‌های روبوستا دلچسب‌تر هستند و غلظت کافئین بیشتری دارند، اما طعم آن‌ها چندان متفاوت نخواهد بود. این دانه‌ها معمولاً با عربیکا ترکیب می‌شوند تا طعم و مزه‌های متفاوتی را تجربه کنند. آنها همچنین در دم نوش های قوی قهوه اسپرسو محبوب هستند.

مروری کوتاه بر برداشت قهوه

میوه یک گیاه قهوه معمولا “گیلاس قهوه” نامیده می شود و تقریبا حدود هشت ماه طول می کشد تا به مرحله برداشت برسند. پس از برداشت گیلاس، آنها را به دو روش مرطوب یا خشک پردازش می کنند.

در فرآوری مرطوب، پوست و پالپ گیلاس با غوطه ور کردن محصول در آب و فشار دادن آن از طریق صفحه جدا می شود. خمیر باقیمانده از طریق تخمیر یا شستشوی مکانیکی پاک می شود. بعد از اینکه دانه ها به اندازه کافی تمیز شدند، آنها را در آفتاب یا در ماشین قرار می دهند تا خشک شوند.

فرآوری طبیعی قدیمی ترین روش فرآوری قهوه است. گیلاس های قهوه به سادگی در آفتاب خشک می شوند. ممکن است چهار هفته طول بکشد تا آنها به رطوبت مطلوب برسند. سپس آلبالوهای خشک را به آسیاب می فرستند تا دسته بندی و پوست کنده شوند.

پس از اینکه دانه سبز قهوه تمیز و فرآوری شد، آماده بسته بندی و ارسال به دستگاه های روستر قهوه هستند. انواع خاصی از دانه‌های قهوه سبز ممکن است برای چند سال باقی بمانند که اسیدیته آنها را کاهش می‌دهد. برخی دیگر را می توان بیشتر برای کاهش محتوای کافئین آنها پردازش کرد و به عنوان قهوه بدون کافئین طبقه بندی کرد.


قیمت خرید عمده قهوه سبز رست نشده

چگونه دانه سبز قهوه را طبقه بندی کنیم؟

مردم دانه‌های قهوه را بر اساس نوع، پردازش و اندازه دانه‌های قهوه به روش‌های مختلفی طبقه‌بندی می‌کنند.

طبقه بندی دانه سبز قهوه بر اساس نوع

دانه سبز قهوه از دو نوع قهوه محبوب قهوه عربیکا و قهوه روبوستا تشکیل شده است. قهوه عربیکا به عنوان قهوه چای نیز شناخته می شود که معمولاً در مکان هایی با ارتفاع 1000 متر یا بیشتر کشت می شود. بسیاری از مردم قهوه عربیکا را به دلیل عطر متمایز، طعم پس‌مزه، تلخی کمتر و نوار آن دوست دارند.

عربیکا دارای پنج گونه محبوب است: Caturra، Bourbon، Mocha، Typica و Catimor. برخلاف عربیکا، قهوه روبوستا آفتابی است، یعنی برای آب و هوای گرم و مرطوب مناسب است، در مناطق کم ارتفاع کوهستانی رشد می کند، مقاومت خوبی در برابر بیماری ها و آفات دارد و همچنین کافئین بالاتری نسبت به قهوه عربیکا دارد.

علاوه بر عربیکا و روبوستا، ویتنام به قهوه اکسلسا (قهوه جک فروت) و قهوه کولی (قهوه بی) نیز معروف است.

طبقه بندی دانه سبز قهوه بر اساس روش فرآوری

در حال حاضر، سه روش پرکاربرد برای پردازش قهوه وجود دارد: پردازش خشک، پردازش مرطوب و پردازش عسلی

طبقه بندی دانه سبز قهوه بر اساس اندازه دانه قهوه

پس از فرآوری دانه های قهوه و پوسته های دانه قهوه را دریافت می کنیم. مردم به این دانه‌ها قهوه سطلی می‌گویند زیرا طبقه‌بندی نشده‌اند، بنابراین دانه ها و اندازه‌های متفاوتی دارند. قهوه رست نشده یا دانه سبز قهوه را بسته به نیاز مشتری به دانه هایی با طول های مختلف سازماندهی می کنند. دانه های قهوه با کیفیت بالا شامل اسکرین 16، 18، 19 و 20 می باشد.

با این حال، دو سایز رایج برای تهیه دانه‌های قهوه برشته شده، الک 16 و الک 18 هستند. دانه‌های قهوه خروجی از الک‌های کوچک‌تر 14 و 15 با کیفیت پایین‌تر به عنوان انتخابی برای قهوه های میکس مورد استفاده قرار می گیرند. مردم از قهوه های خروجی از غربال قهوه سایز 13 برای تولید قهوه فوری استفاده می کنند.


خرید عمده قهوه سبز خام رست نشده

فرآیند پردازش دانه سبز قهوه

برداشت گیلاس قهوه

وقتی میوه قهوه قرمز رنگ شد، کشاورز آن را برداشت می کند. در ویتنام، کشاورزان هنوز گیلاس قهوه را به صورت دستی برداشت می کنند و دانه های رسیده قهوه را با دست می چینند.

فرآیند تهیه قهوه تازه

پس از برداشت، گیلاس های تازه قهوه بلافاصله با استفاده از روش‌های پردازش مرطوب و عسلی از پوسته جدا می‌شوند. اگر از روش‌های فرآوری خشک استفاده شود، گیلاس قهوه به طور طبیعی در آفتاب خشک می‌شود تا قبل از برداشتن پوست، مقدار آب آن کاهش یابد.

سپس بسته به روش پردازش، گیلاس قهوه تخمیر یا خشک می شود و رطوبت دانه های قهوه کاهش می یابد که برای پیش از بسته بندی، دانه های قهوه با 12.5 درصد رطوبت با آفتاب خشک می شوند.

غربالگری و طبقه بندی قهوه

پس از اینکه افراد قهوه را خشک کردند و رطوبت آن را کاهش دادند، آن را برای حذف ناخالصی های خارجی غربال می کنند و آن را بر اساس اندازه دانه ها طبقه بندی می کنند. سپس دانه ها بسته به نیاز خریدار رست می شوند.

نحوه نگهداری دانه های قهوه سبز

فروش قهوه با گونی یکی از متداول ترین روش های امروزی می باشد اما در استفاده از این روش باید به برخی از نکات زیر توجه کنید.

رطوبت دانه سبز قهوه قبل از قرار دادن در کیسه های نگهداری باید کمتر از 13 درصد باشد و تا جایی که ممکن است ناخالصی کمتری در قهوه وجود داشته باشد، برای قهوه های درجه A و AA، درصد آلاینده ها باید کمتر از 0.5٪ باشد.
اگر قبل از چیدن کیسه های قهوه، مواد ضدعفونی کننده و تمیز کننده را قرار دهید، مفید خواهد بود.
بهتر است کیسه های قهوه را مستقیماً روی زمین و نزدیک به دیوار قرار ندهید. آنها باید 0.3 متر از سطح زمین و 0.5 متر از دیوار فاصله داشته باشند.
برای جلوگیری از فشرده شدن گونی ها به دلیل کاهش بار بالای کیسه های زیرین، باید ترتیب چیدن را هر سه هفته یکبار تغییر دهید.

همچنین ذخیره سازی به صورت دسته ای برای صرفه جویی در بسته بندی و نگهداری دانه سبز قهوه روشی بود که در گذشته برای مدت طولانی، مردم اغلب دانه های قهوه را در استوانه های آهنی، بتنی یا استوانه های چوبی در بسته نگهداری می کردند. مزیت این نوع نگهداری صرفه جویی در بسته بندی و افزایش زمان نگهداری، صرفه جویی در حجم انبار و جلوگیری از پدیده فشرده سازی محکم بود که سختی جداسازی دانه های قهوه را کاهش می داد.


قیمت خرید قهوه سبز برشته نشده

مزایای دانه سبز قهوه

کاهش وزن

دانه سبز قهوه یک مکمل ارزشمند به دلیل پتانسیل آن برای تحریک کاهش وزن می باشد. شواهد نشان می دهد که وجود اسید کلروژنیک به بدن در سوزاندن گلوکز و چربی کمک می کند، جذب کربوهیدرات ها را کاهش می دهد، از افزایش قند خون جلوگیری می کند و پروفایل لیپید را تحت کنترل نگه می دارد. مصرف منظم قهوه سبز برای تحریک متابولیسم، چربی سوزی و حفظ وزن سالم، مفید شناخته شده است.

تنظیم قند خون

اعتقاد بر این است که اسیدهای کلروژنیک موجود در دانه سبز قهوه باعث تثبیت سطح قند خون و افزایش حساسیت به انسولین می شود. در حالی که به طور قابل توجهی التهاب و تجمع چربی را کاهش می دهد، که به بهبود سطح قند خون کمک می کند و همچنین خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد. عادات غذایی سالم، ورزش منظم و نوشیدنی هایی مانند قهوه سبز تا حد زیادی می تواند سطح قند خون را متعادل کند.

کنترل فشار خون

دانه سبز قهوه نشان داده است که به طور قابل توجهی فشار خون را کاهش می دهد و سلامت قلب را بهینه می کند. مشاهده شده است که رگ های خونی را گشاد می کند و سطح هورمون استرس کورتیزول را کاهش می دهد که به دلیل افزایش فشار خون معروف می باشد. نوشیدن قهوه سبز به صورت روزانه برای کنترل فشار خون ارزشمند است.

اثرات ضد پیری قوی

عصاره دانه سبز قهوه از اسیدهای کلروژنیک تشکیل شده است که خواص آنتی اکسیدانی دارند و از بین برنده رادیکال های آزاد عالی هستند. این امر به بازسازی سلول های جدید پوست کمک می کند و خطوط ریز و چین و چروک را پنهان می کند. علاوه بر این، عصاره قهوه سبز نیز به طور گسترده در ملزومات مراقبت از پوست استفاده می شود که از پوست در برابر اشعه های مضر UV محافظت می کند و پوست را بدون لک می کند.


خرید عمده قهوه سبز خام

جلوگیری از سرطان

دانه سبز قهوه سرشار از مواد مغذی ضروری و آنتی اکسیدان ها هستند که به مبارزه با آسیب رادیکال های آزاد در بدن کمک می کنند. مشاهده شده است که رادیکال های آزاد خطر ابتلا به سرطان و سایر بیماری های مزمن را افزایش می دهند. مطالعات همچنین فاش کرده اند که اسید کلروژنیک موجود در دانه سبز قهوه از تشکیل سلول های تومور و خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان جلوگیری می کند.

تقویت خلق و خو

دانه سبز قهوه که ذاتاً سرشار از آنتی اکسیدان می باشد، یک نوشیدنی ترمیم کننده است که عملکرد روانی حرکتی و شناختی را افزایش می دهد و از بیماری آلزایمر جلوگیری می کند. غنی بودن کافئین باعث افزایش ترشح دوپامین می شود، هورمون دوپامین یک پیام رسان مغزی می باشد که اعتقاد بر این است که خلق و خو، توجه، هوشیاری و عملکرد مغز را بهبود می بخشد. علاوه بر این، به تنظیم فشار خون و بهبود عملکرد و استقامت ورزشی کمک می کند.

سم زدایی

دانه سبز قهوه به عنوان یک سم زدایی طبیعی عمل می کند و به دفع سموم، ناخالصی ها، چربی اضافی و کلسترول از سیستم کمک می کند. داشتن این نوشیدنی انرژی زا سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و سلامت و رفاه کلی را بهینه می کند.

اثرات جانبی دانه سبز قهوه

دانه سبز قهوه برای اکثر بزرگسالان سالم، در مقادیر متوسط، بی خطر است. با این حال، مصرف بیش از حد ممکن است منجر به اثرات منفی مانند اضطراب، بی خوابی و افزایش فشار خون شود. حد مطلوب حدود دو فنجان قهوه سبز در روز است، این مقدار 400 میلی گرم بدون هیچ اثر منفی است.