پخش قهوه عمده | پخش انواع قهوه روبوستا، عربیکا، میکس و فوری


پخش قهوه عمده

شما می توانید با کیفیت ترین قهوه عمده را از فروشگاه قهوه بوناس تهیه کنید. قهوه عمده بوناس در کیسه های 15 کیلویی بسته بندی می شوند. جهت خرید دانه سبز قهوه و قهوه فوری و انواع پودریجات کافی شاپی که ما عرضه می کنیم با ما درارتباط باشید. دانه های قهوه اسپشیالیتی و باکیفیت ما بهترین گزینه برای مشتریان خاص پسندمان میباشد. دانه های قهوه عربیکا ما از سرتاسر جهان تهیه می شود.

پخش قهوه عمده

ما می دانیم که دریافت سریع سفارش قهوه عمده شما مهم است، اکثر دانه های قهوه را نهایتا ظرف یک روز کاری پس از ثبت سفارش، ارسال می کنیم. ما همچنین سفارشات را بر اساس مشخصات دلخواه شما مانند درجه رست و آسیاب به طور سفارشی ارائه می کنیم. فروشگاه قهوه بوناس ارائه دهنده قهوه عمده با قیمت قهوه مناسب می باشد. همچنین شما می توانید انواع محصولات جانبی قهوه و دستگاه اسپرسوساز های خانگی یا صنعتی مناسب کافی شاپ را در فروشگاه قهوه بوناس مشاهده و خریداری کنید.


پخش عمده قهوه روبوستا


پخش عمده قهوه عربیکا


پخش عمده قهوه میکس


پخش عمده قهوه فوری کلاسیک و گلد


پخش عمده قهوه اسپشیالیتی و تخصصی


خرید از پخش عمده قهوه بوناس

یک راه برای لذت بردن از هر صبح، رویداد یا کافه، نوشیدن یک قهوه لذیذ می باشد. خرید دانه های قهوه عمده یک حرکت هوشمندانه برای تهیه طعم های مورد علاقه خود و در عین حال خرید عالی است. خرید قهوه عمده از بوناس می تواند برای شما تجربه بی نظیری باشد. ما قهوه عمده با کیفیت بالا ارائه می دهیم که بر اساس اصول اخلاقی از سراسر جهان تهیه شده اند.

بسیاری از فروشندگان قهوه عمده وجود دارند که به نظر می‌رسد در مورد دانه‌های قهوه عمده فروشی شما به شما کمک زیادی می‌کنند، اما همه نمی‌توانند از کیفیتی که ما در مورد تازگی، طعم و خدمات ارائه می‌کنیم، استفاده کنند. بوناس به شما این امکان را می دهد که به راحتی از قهوه خود بیشترین لذت را تجربه کنید. دانه های قهوه لذیذ مورد علاقه خود را از وب سایت فروشگاه قهوه ما انتخاب کنید، آن را به سبد خرید قهوه خود اضافه کنید، بررسی کنید و پس از ثبت سفارش منتظر بمانید تا تازه ترین دانه های قهوه را دریافت کنید.

دلایل مختلفی وجود دارد که چرا بهتر است مستقیماً به فروشگاه قهوه ای مانند بوناس برای خرید قهوه عمده بروید. همه چیز در مورد اعتماد به منبع خود و به دست آوردن کیفیتی عالی می باشد. خرید قهوه عمده برای دانه های قهوه به صورت آنلاین به این معنی است که شما فرصتی برای حذف واسطه دارید. افزودن افراد اضافی به معادله علاوه بر افزایش زمان بین برداشت تا زمانی که می‌توانید طعم را بچشید، تنها به معنای هزینه بیشتر برای شماست.

ممکن است فکر کنید که چون مقدار بیشتری می‌خرید، کهنه می‌شود. اما ذخیره سازی مناسب، مانند سیلو قهوه های ما، به دانه های قهوه شما این امکان را می دهد تا طعم و تازگی خود را تا زمانی که آخرین فنجان را دم می کنید، حفظ کنند.


پخش قهوه عمده مشهد

رستر قهوه بوناس: توزیع کننده عمده بهترین دانه های قهوه

فروش قهوه عمده

چه کافه ای باشید که در هفته ده ها کیلو دانه قهوه مصرف می کنید، یا یک تجارت کوچک که برای صرفه جویی در هزینه های دفتر، کیسه های قهوه را به صورت عمده خریداری می کند، پیدا کردن فروشگاه قهوه عمده فروشی مناسب بسیار مهم می باشد. در فروشگاه قهوه بوناس، ما نه تنها بهترین راه حل قهوه عمده فروشی شما را ارائه می دهیم، بلکه یک برنامه شخصی برای نیازهای خاص قهوه شما نیز ارائه می دهیم.

کیفیت قهوه عمده

هر دانه ای که وارد مرکز ما می شود، تحت یک فرآیند تفت دادن اختصاصی قرار می گیرد و قبل از خروج از رستر قهوه نمونه برداری می شود. ما فقط تازه‌ترین محصول قهوه را می‌خریم و قهوه‌های ارگانیک، تجارت منصفانه و پایدار را ارائه می‌کنیم. بسته به مشخصات رست و طعمی که می خواهید به دست آورید، ما به توانایی های خود برای رسیدن به آن اطمینان داریم. در نهایت، قهوه ما طبق سفارش و سلیقه شما رست می شود، به این معنی که قهوه شما به طور خاص برای شما تازه و برشته شده تضمین شده است.

قیمت قهوه عمده

وقتی صحبت از قیمت قهوه عمده فروشی دانه‌های قهوه به میان می‌آید، رقابت ظریفی بین قیمت قهوه و کیفیت محصول وجود دارد. از یک طرف، شما می خواهید بهترین کیفیت قهوه را برای نیازهای خاص خود خریداری کنید. از طرف دیگر، شما همچنین باید چیزی بخرید که واقع بینانه و در حد بودجه شما باشد.

در بوناس، بسته به نیازهای شما به عنوان یک تجارت، ساختار قیمت گذاری انعطاف پذیری را ارائه می دهیم. به عنوان برشته‌کننده‌های قهوه عمده فروشی با کیفیت ویژه، هدف اصلی ما کیفیت دانه‌ها می باشد، اما همچنین می‌توانید قهوه‌های ارزان‌تر مانند قهوه اقتصادی را به صورت عمده‌فروشی تهیه کنید. از آنجایی که دانه‌های قهوه یک کالای معامله‌شده است، لیست قیمت قهوه عمده همیشه در حال تغییر می باشد، به همین دلیل است که ممکن است انگیزه امضای قرارداد برای عرضه کردن پایین‌ترین قیمت‌ها را داشته باشیم.


بهترین پخش قهوه عمده

توزیع کننده قهوه عمده

خرید قهوه عمده برای هر کسب و کاری ضروری است، چه برای حفظ فعالیت های روزانه خود به عنوان یک کافی شاپ یا رستوران، یا صرفاً برای ذخیره سازی به عنوان یک تجارت که قهوه زیادی مصرف می کند. ما در بوناس، هم دانه های قهوه عمده و هم قهوه عمده آسیاب شده را بسته به اینکه چه چیزی برای شما بهتر است، ارائه می دهیم. در نهایت، به عنوان تامین کنندگان قهوه عمده و رست شده، هدف ما این است که آنچه شما نیاز دارید به شما ارائه دهیم.

دانه های قهوه عمده

اکثر مشاغلی که دانه های قهوه عمده خریداری می کنند، از قبل می دانند که آسیاب کردن دانه های قهوه درست قبل از دم کردن قهوه چقدر مهم است. ما به شما تهیه یک آسیاب قهوه دستی برای منزل یا آسیاب قهوه برقی برای کسب و کار خود را پیشنهاد می کنیم. اینگونه می توانید بلافاصله قبل از درست کردن قهوه، دانه های قهوه را آسیاب کنید. این کار به شما کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که سطح طراوت نهایی و اوج کیفیت را دریافت کنید، زیرا قهوه 70٪ طعم خود را در عرض 15 دقیقه پس از آسیاب شدن از دست می دهد.

وقتی دانه‌های قهوه عمده می‌خرید، نه تنها کیفیت قهوه به دست آمده بهتر می‌شود، بلکه برای مدت طولانی‌تری نیز ذخیره می‌شود. دلیل اینکه قهوه بد می شود و فاسد می شود به دلیل اکسید شدن است، زمانی که قهوه گرانبهای شما شروع به تعامل با اکسیژن می کند. در نتیجه، قهوه شروع به بیات شدن و نامطلوب شدن می کند.


پخش قهوه عمده روبوستا

قهوه عمده آسیاب شده

اگر نکته کوچک بالا در مورد اکسیداسیون و تازگی دانه های قهوه را خواندید، اجازه ندهید که شما را بترساند. بله، خرید دانه های قهوه لذیذ بهترین انتخاب است، اما اگر این تنها راه حل شما باشد، قهوه عمده آسیاب شده اشکالی ندارد. یک مصرف کننده متوسط ​​قهوه به سختی می تواند بین قهوه آسیاب شده تازه و قهوه کمی قدیمی تر که از قبل آسیاب شده است تفاوت قائل شود.

اکنون، اگر در کسب و کار ارائه بهترین تجربه ممکن قهوه هستید، به خصوص اگر یک کافی شاپ هستید، به شما توصیه می کنیم که خرید آسیاب دانه های قهوه تازه را برخلاف خرید قهوه عمده آسیاب شده در نظر بگیرید. با این حال، نگران نباشید، قهوه آسیاب شده ما بسته بندی شده و به طوری مهر و موم شده است تا از اکسید شدن جلوگیری کند. ما همچنین بعد از ثبت سفارش قهوه را رست می کنیم، یعنی قهوه برشته شده شما تازه خواهد بود.

قهوه عمده باکیفیت

کیفیت دانه های قهوه عمده فروشی ما همیشه در اولویت اصلی بوناس قرار دارند. برای تولید قهوه لذیذ، نیاز به تامین منابع از بهترین واردکنندگان دارد. هر پالت قهوه ای که خریداری می کنیم به دقت بررسی و آزمایش می شود تا از تازگی اطمینان حاصل شود. برای اینکه قهوه اسپشیالیتی در نظر گرفته شود، دانه ها باید به اندازه کافی باکیفیت و ایده آل باشند. قهوه اسپشیالیتی در واقع قهوه ای درجه یک با امتیاز 80 یا بالاتر می باشد.

پایداری و یکنواحتی قهوه عمده

همه قهوه ها دارای کیفیت و ویژگی های برابر نیستند، به همین دلیل است که ما سعی می کنیم قهوه را از کشاورزان و واردکنندگان مورد اعتماد به روشی قابل ردیابی تهیه کنیم. برای ما و مشتریانمان مهم است که رویکردی شفاف برای قهوه ارائه دهیم. با این اطلاعات در مورد اینکه قهوه دقیقاً از کجا می آید و دانه های قهوه چند ساله هستند، ارائه می شود.

از آنجایی که ما تنها با بهترین واردکنندگان قهوه ممکن کار می کنیم، وظیفه خود را بر این گذاشته ایم که بهترین قهوه ارگانیک را ارائه دهیم.

خرید قهوه عمده ارزان

هرچه بیشتر وارد صنعت قهوه شده ایم، مشتاق تر برای ارائه بهترین راه حل قهوه مقرون به صرفه و در عین حال حفظ کیفیت شده ایم. اگر به دنبال دانه‌های قهوه عمده ارزان هستید، ما قهوه اقتصادی را به شما پیشنهاد می دهیم. با گزینه های ارزان تر قهوه، تقریباً همیشه بین قیمت قهوه و کیفیت معاوضه وجود دارد. با این حال، قیمت ما برای دانه های قهوه لذیذ با کیفیت بالا که دریافت خواهید کرد منصفانه و انعطاف پذیر می باشد.


پخش قهوه عمده عربیکا

خاستگاه قهوه های فروشگاه بوناس

بسیاری از اوقات، ترجیحات طعمی شما می تواند با قهوه هایی از کشورها یا مناطق خاصی از جهان مرتبط باشد. برای مثال، اگر قهوه‌های تمیز، متعادل و ملایم را ترجیح می‌دهید، ممکن است واقعاً از آمریکای مرکزی خوشتان بیاید.

در اینجا یک راهنمای سریع برای برخی از پروفایل های طعم معمولی مناطق معروف و مورد علاقه ما برای کشت قهوه آورده شده است. البته در نظر بگیرید که این یک لیست مشخصات کامل و مطلق نیست، زیرا قطعاً می‌تواند تغییراتی در پروفایل‌های معمولی منطقه وجود داشته باشد.

قهوه اتیوپی

زادگاه قهوه، اتیوپی، برخی از با ارزش ترین قهوه های جهان را فراهم می کند. این قهوه ها که به میوه ای وحشی معروف هستند، گاهی اوقات رایحه های بسیار متمایز توت فرنگی یا بلوبری دارند. اکثر قهوه های اتیوپی رشد بالایی دارند، به این معنی که در ارتفاعات بالا، برخی از آنها تا 2100 متر بالاتر از سطح دریا کشت می شوند. قهوه‌هایی که در ارتفاعات رشد می‌کنند طعم‌های وحشی بیشتری تولید می‌کنند، زیرا گیاهان قهوه در معرض آب و هوای سخت‌تر هستند و اساساً برای زنده ماندن باید سخت‌تر کار کنند. این قهوه ها می توانند بسیار لطیف، چای مانند، گلی و میوه ای باشند.

قهوه کنیا

قهوه‌های کنیایی نیز می‌توانند بسیار وحشی باشند، و همچنین دارای طعم‌های میوه‌ای تند و بادی غلیظ هستند. گاهی اوقات طعم ها می توانند تمیز و روشن با نت های برجسته مرکبات باشند، در حالی که سایر غذاهای کنیایی می توانند شراب مانند، تند یا شور باشند. کنیایی‌ها به خاطر اسیدیته فوق‌العاده، اغلب پیچیده و جالب، قهوه‌های ارزشمندی هستند. بوروندی، رواندا و اوگاندا نیز قهوه های بسیار شیرینی تولید می کنند که می توانند وحشی، میوه ای و متعادل باشند.


پخش عمده قهوه میکس

قهوه برزیل

من هزاران نفر را می شناسم که قهوه های مورد علاقه آنها از برزیل می باشد. قهوه های این کشور بسیار آرامش بخش هستند. به سختی می‌توانید چیزی فوق‌العاده وحشی یا میوه‌ای از برزیل پیدا کنید، زیرا بیشتر قهوه‌ای که در اینجا کشت می‌شود در ارتفاعات پایین است که منجر به طعم‌های عمیق، آجیلی و شکلاتی می‌شود. از آنجایی که فرآیند طبیعی در اینجا غالب است، بیشتر محصولات برزیلی آن حس دهانی “در اطراف لبه ها” را دارند.

قهوه کلمبیا

مشخصات طعم قهوه از کلمبیا می تواند به طور قابل توجهی متفاوت باشد. برخی مشخصات قهوه نسبتاً «کلاسیک» (کاراملی، مغزدار، شیرین) پیدا می‌کنند، اما متوجه شده‌ایم که ما واقعاً از قهوه‌های کلمبیایی لذت می‌بریم که شیرینی زیادی همراه با گیلاس یا میوه‌های استوایی دارند. رشته کوه آند به مناطق مختلف در حال رشد این امکان را می دهد که به پروفایل های طعم متفاوت کمک می کند. قهوه های کلمبیایی متنوع هستند، اما معمولاً شیرین و متعادل هستند.

قهوه آمریکایی (هندوراس، گواتمالا، السالوادور، کاستاریکا، نیکاراگوئه)

کشورهای قابل توجه تولید کننده قهوه در آمریکای مرکزی تمایل به تولید محصولات مشابه دارند. شما می توانید انتظار داشته باشید که بیشتر این قهوه ها تقریباً متعادل باشند. بادی قوی یا حس دهانی غلیظ با میوه ای و شیرینی ملایم. نه خیلی تلخ، نه خیلی اسیدی، این قهوه ها تقریباً برای همه خوش طعم هستند. همانطور که در گواتمالا Yepocapa Natural مشاهده شد، پردازش می‌تواند نقش مهمی در محصول نهایی در اینجا ایفا کند. فرآیند طبیعی آن قهوه خاص بسیار وحشی‌تر و توت‌مانندتر از همتای شسته شده آن می باشد.

قهوه اندونزی و سوماترا

از بین تمام مناطقی که تاکنون پوشش داده ایم، باید بگویم که این منطقه منحصر به فرد ترین و همچنین قطبی ترین می باشد. اکثر مردم واقعاً قهوه های اندونزیایی یا سوماترائی را دوست دارند. یک ویژگی خاکی وجود دارد که با قهوه های اندونزی یا سوماترا متمایز است. برخی این خاکی بودن را “کثیف” یا “دودی” توصیف می کنند، در حالی که برخی دیگر آن را دوست دارند. با این حال، اخیراً برخی از محصولات از اقیانوس آرام جنوبی را دیده‌ایم که طعم‌های گریپ فروت و شیرینی زیادی دارند.


پخش قهوه عمده تهران

قهوه های میکس بوناس

قهوه میکس چیست؟

قهوه میکس، قهوه ای است که با دانه های قهوه که از بیش از یک گونه سرچشمه می گیرند، تهیه می شود. گونه می‌تواند به دانه‌های قهوه از کشورهای مختلف اشاره داشته باشد، اما گونه می‌تواند به معنای تقسیم سطح خرد از همان کشور نیز باشد. به طور دقیق تر، گونه می تواند به معنای دانه های قهوه از مناطق مختلف یک کشور یا مناطق کوچک متفاوت در یک منطقه تولید کننده باشد. این تقسیم بندی در سطح خرد یک گونه حتی می تواند به ارتفاعات مختلف در همان مزرعه تولید کننده اشاره داشته باشد.

چرا قهوه را ترکیب می کنیم؟

فقط به این دلیل که یک دسته دانه را مخلوط می کنید به این معنی نیست که طعم خوبی دارد. هدف این است که بهترین ویژگی های هر قهوه را تجزیه و تحلیل کنیم و آنها را دقیقاً با هم ترکیب کنیم تا طعمی متعادل، لذیذ و ثابت ایجاد کنیم. نتیجه باید یک ترکیب قهوه باشد که هیچ قهوه منشا واحدی نتواند آن را تکرار کند.

با این حال، تولید یک ترکیب قهوه تخصصی منسجم برای رسیدن به زمان و تمرین مداوم نیاز دارد. به همین دلیل است که تولیدکنندگان قهوه صنعتگر مانند Son of a Barista همیشه دستور العمل های ترکیبی مختلف را آزمایش می کنند و تلاش می کنند تا مطمئن شوند که ترکیبات آنها طعم دار باقی می ماند. هنگامی که ما ترکیبات قهوه خود را در Son of a Barista ایجاد می کنیم، طعم های مختلف را برای ایجاد تعادل کلی ترکیب می کنیم و در عین حال پیچیدگی طعم را ایجاد می کنیم.

دانه های روبوستا 1/7 تا 4 درصد کافئین دارند و دانه های عربیکا حاوی 0/8 تا 1/4 درصد کافئین هستند. درصد کافئین روبوستا به مراتب بیشتر از عربیکا است.

ما با افتخار قهوه را برای شما با توجه به ترجیحاتتان میکس می‌کنیم. در پخش قهوه عمده بوناس، میتوانید انواع مخلوط‌های قهوه را درخواست کنید، اینجا چندین گزینه برای شما داریم:

100% روبوستا: اگر دنبال قهوه‌ای با درصد بالای کافئین و طعم تند و تلخ هستید، این گزینه برای شما مناسب خواهد بود.

80% روبوستا و 20% عربیکا: این میکس ترکیبی از قهوه با طعم تلخ و تند روبوستا و عربیکا را ارائه می‌دهد. میزان کافئین در آن میانگین بوده و طعم‌های متعادلی دارد.

80% عربیکا و 20% روبوستا: اگر به دنبال قهوه‌ای با طعم ملایم‌تر و مقدار کمتری کافئین هستید، این مخلوط میتواند گزینه خوبی باشد.

70% روبوستا و 30% عربیکا: این مخلوط میانه‌روبوستا و عربیکا است و میتواند ترکیبی از تلخی و ملایمی باشد.

70% عربیکا و 30% روبوستا: اگر می‌خواهید مقدار کمی کافئین بیشتری داشته باشید ولی همچنان طعم ملایم عربیکا را حفظ کنید، این مخلوط مناسب است.

50-50: این مخلوط نیز ترکیب متوسطی از روبوستا و عربیکا است و میتواند تعادلی بین تلخی و ملایمی ارائه دهد.

100% عربیکا: اگر به دنبال قهوه‌ای با طعم ملایم و مقدار کمتری کافئین هستید، این گزینه مناسب خواهد بود.

لطفاً ترجیحات خود را به ما اعلام کنید تا بتوانیم قهوه‌ای دقیقاً به سلیقه شما تهیه کنیم.


پخش عمده قهوه سبز خام رست نشده

انواع رست های قهوه عمده

رست مدیوم قهوه

رست های مدیوم برای کمترین زمان برشته می شوند. دانه های کمتر رست شده معمولاً به دمای داخلی 356 درجه فارنهایت تا 401 درجه فارنهایت می رسند. روی این دانه ها روغنی وجود ندارد زیرا در دمای کافی بالا برشته نشده اند.

هر چه یک دانه بیشتر برشته شود، حرارت بیشتر کافئین و اسیدیته آن را خارج می کند. این بدان معناست که رست های مدیوم دارای بیشترین کافئین (از نظر حجم) و اسیدیته هستند. رست های مدیوم می توانند مشخصات طعم متفاوتی داشته باشند زیرا فرآیند برشته شدن کوتاه شده از ایجاد برخی تغییرات شیمیایی در داخل دانه جلوگیری می کند. طعم‌های اصلی دانه در برشته‌های مدیوم بیشتر قابل تشخیص هستند، زیرا طعم‌های حاصل از فرآیند برشته کردن اغلب برجسته نیستند. اسیدیته در رست های مدیوم اغلب با رنگ مرکباتی یا لیمویی همراه است که برخی افراد آن را برای کام خوشایند می دانند.

رست شکلاتی قهوه

قهوه در رست شکلاتی ​​به دمای داخلی 410 درجه فارنهایت تا 428 درجه فارنهایت می رسد. بادی آنها کمی بیشتر از رست مدیوم و اسیدیته کمتری است. رست شکلاتی قهوه ​​همان چیزی می باشد که یک مصرف کننده قهوه معمولی آمریکایی به آن عادت دارد. این رست ها طعم های متعادلی دارند. اسیدیته و بادی یک رست شکلاتی ​​می تواند متفاوت باشد اما معمولاً جایی در وسط است.

رست مدیوم دارک قهوه

دانه های قهوه با رست مدیوم دارک ​​به دمای داخلی 437 درجه فارنهایت تا 446 درجه فارنهایت می رسند. این رست نیز شروع به نشان دادن روغن روی سطح دانه می کند زیرا دما به اندازه کافی بالا است. این رست ها طعم غنی تر، پرتر، بادی بیشتر و اسیدیته کمتری دارند.

رست فول دارک قهوه

دمای برشته کردن قهوه برای رست فول دارک بین 464 درجه فارنهایت تا 482 درجه فارنهایت است. روغن های قابل رویت روی دانه رست فول دارک وجود دارد. معمولاً نمی‌توانید طعم اصلی را در یک رست فول دارک بچشید، فقط تأثیری که فرآیند برشته کردن روی آن نوع دانه قهوه دارد.

رست های فول دارک طعم شیرین تری دارند زیرا قندهای موجود در دانه های قهوه زمان کاراملی شدن دارند. طولانی‌تر بودن فرآیند برشته کردن به آن کمک می‌کند تا عطر و طعم غنی‌تر و بادی کامل‌تری ایجاد کند، که اغلب منجر به داشتن روکش کره‌ای می‌شود. آنها همچنین کمترین اسیدیته را در بین تمام رست های قهوه دارند. رست های فول دارک کمترین مقدار کافئین را دارند زیرا طولانی ترین زمان برشته شدن را دارند.


قیمت پخش قهوه عمده

عناصر طعم قهوه

اسیدیته قهوه

اگر نوعی تندی از قهوه خود احساس می کنید، اسیدی می باشد. اشتباه گرفتن این با تلخی آسان است، اما آنها در واقع متفاوت هستند. اسیدیته بیشتر شبیه ترشی است. قهوه دارای نت‌های میوه‌ای و اغلب مرکباتی در مقابل قهوه ترش است. این در واقع یک کیفیت مطلوب در قهوه است زیرا کیفیتی روشن و با طراوت به طعم می بخشد.

دانه قهوه عربیکا به عنوان اسیدی ترین نوع دانه شناخته می شود. طعم عربیکا در واقع فوق العاده شیرین و ملایم است.

قهوه‌های برشته‌شده کمی اسیدی‌تر هستند، بنابراین اگر می‌خواهید اسیدیته قهوه‌تان را امتحان کنید، دانه‌های قهوه عربیکا را که کمی برشته شده‌اند، در نظر بگیرید.

تلخی قهوه

تشخیص تلخی و اسیدی از یکدیگر فوق العاده دشوار می باشد. با این حال، بهترین چیزی که باید به خاطر داشته باشید این است که اسیدیته مانند مرکبات تند و تیز خواهد بود. اما تلخی معمولاً در پشت دهان به جای کناره‌های آن جمع می‌شود. اگرچه این ممکن است در ابتدا خیلی خوشایند به نظر نرسد، اما مقدار مناسبی از تلخی اغلب در قهوه مورد نظر است.

هر چه دانه بیشتر برشته شود تلخ تر می شود. هدف یافتن تعادل بین اسیدیته و تلخی و داشتن مقدار مناسب از هر دو است. تنها زمانی که دانه های قهوه برای مدت طولانی برشته شده باشند به طرز ناخوشایندی تلخ می شوند.

تکنیک های نادرست دم کردن یا صرف کردن مدت طولانی و بیش از حد لازم برای دم کردن قهوه می تواند منجر به سطوح ناخواسته تلخی شود.

تلخی اغلب با رایحه های خاکی و چوبی همراه می باشد و چیزی است که مشخصه برخی قهوه های دیگر است. به عنوان مثال، دانه های قهوه روبوستا سطح اسیدیته کمتری دارند اما محتوای کافئین بالاتری دارند که طعم متمایز خاکی و تلخی را ایجاد می کند. این طعم قهوه است که بیشتر به رسمیت شناخته شده است.


پخش قهوه عمده اصفهان

شیرینی قهوه

قابل تشخیص ترین طعم شیرینی قهوه می باشد. هر کس در یک زمان از چیزی شیرین لذت برده تا بتواند تشخیص دهد که چه زمانی چیزی شیرین است. قهوه می تواند از نظر میوه ای شیرین باشد یا می تواند نت هایی از شکلات و کارامل در طعم و عطر داشته باشد.

دانه های قهوه ای که در زمانی که کل بوته قهوه به طور یکنواخت رسیده بود برداشت شدند شیرین ترند. سپس دانه ها را در آفتاب خشک می کنند تا شیرینی آن حفظ شود که به آن “فرآوری طبیعی” نیز می گویند.

اگر از شیرینی لذت می‌برید، دانه‌های قهوه عربیکا را از آفریقا یا آمریکای جنوبی بخرید که دارای نت‌های شکلاتی/کاراملی یا میوه‌ای هستند.

شوری قهوه

شوری قابل توجه در قهوه شما اغلب نشانه بدی است. شایع ترین علت آن استخراج قهوه در حین دم کردن است. تحت عصاره گیری به این معنی است که آب نمی تواند عطر و طعم کافی را از تفاله های قهوه استخراج کند یا بیرون بیاورد. این باعث ایجاد طعم نامطبوع و نامتعادل می شود که نزدیک به شوری است.

دلایل زیادی وجود دارد که ممکن است قهوه شما کم استخراج شده باشد. مثلا:

آب بسیار کمی در دم کردن استفاده شد
قهوه ساز خراب است
تفاله های قهوه خیلی درشت هستند یا به اندازه کافی آسیاب شده نیستند

و البته، کیفیت آب نیز می تواند بر طعم نهایی قهوه تأثیر بگذارد. آبی که دارای مواد معدنی بیش از حد و به ویژه کلرید سدیم است نیز به نوشیدنی شما طعم شور می دهد.

اما از آنجایی که طعم شوری از نظر علمی ثابت شده است که تلخی را به طور موثری خنثی می کند، بسیاری ترجیح می دهند کمی نمک به تفاله قهوه خود اضافه کنند. وقتی نمک به این شکل و به این مقدار کم استفاده می شود، اصلاً برای گیرنده های چشایی ما قابل درک نیست.