طرز تهیه قهوه اسپرسو با موکاپات روگازی – همراه با عکس

طرز تهیه قهوه با موکاپات روگازی

اگر قهوه‌ اسپرسو با حس دهانی قوی می‌پسندید، موکاپات روگازی یک راه ساده برای دم کردن یک فنجان قهوه اسپرسو قدرتمند است.


طرز تهیه قهوه کف دار با موکاپات

آنچه شما نیاز دارید

قهوه آسیاب شده مورد علاقه شما
ماگ
موکاپات روگازی
آب
قاشق غذاخوری


نسبت آب به قهوه

1 قاشق غذاخوری قهوه آسیاب شده با درجه متوسط به ازای هر 5.5 فل اونس آب (8 گرم قهوه در 160 میلی لیتر آب)


مراحل تهیه قهوه اسپرسو با موکاپات

آموزش تهیه قهوه اسپرسو با موکاپات روگازی

مرحله 1

محفظه پایینی موکاپات را با آب داغ پر کنید

داخل محفظه پایینی آب جوش بریزید و بگذارید 30 ثانیه خنک شود. وقتی آب درست به زیر سوپاپ موکاپات رسید، ریختن آب را متوقف کنید.

برای این روش دم کردن، از درجه آسیاب متوسط که اندازه اش شبیه نمک خوراکی است استفاده کنید.

طرز تهیه قهوه با قهوه جوش گازی

مرحله 2

بسکت قهوه را تا بالا با قهوه اسیاب شده با درجه متوسط پر کنید

برای هر فنجان از 1.5 قاشق غذاخوری قهوه (15 گرم به ازای 180 میلی لیتر آب) استفاده کنید. به آرامی ضربه بزنید تا سطح قهوه یکدست شود.

طرز تهیه قهوه با قهوه جوش موکا

مرحله 3

قسمت بالایی موکاپات را بر روی محفظه پایینی آن پیچ کنید

از محکم بودن فیلتر و واشر لاستیکی اطمینان حاصل کنید.

تهیه اسپرسو با موکاپات

مرحله 4

موکاپات را روی حرارت متوسط رو به پایین گرم کنید

هنگامی که آب در محفظه پایین شروع به جوشیدن می کند، عصاره قهوه به قسمت بالایی موکاپات چکه می کند.

طرز تهیه نسکافه با موکاپات

مرحله 5

از نزدیک گوش کن

وقتی قهوه آماده شد صدای حباب ملایمی خواهید شنید.

از گرم کردن مجدد خودداری کنید زیرا طعم قهوه را کدر می کند. اگر قهوه ساز قطره ای شما عایق حرارتی ندارد، می توانید قهوه را به فلاسک انتقال دهید.

طرز تهیه شیر قهوه با موکاپات

مرحله 6

موکاپات را از روی حرارت بردارید و قهوه را سرو کنید

از فنجان قهوه موکاپات تازه خود لذت ببرید!

نکته آموزشی: برای تمیز کردن موکاپات، هر قسمت را به دقت با آب گرم بشویید و برای جلوگیری از زنگ زدگی، قبل از مونتاژ مجدد بگذارید کاملا خشک شود.

این نوشته در بلاگ ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *