اگر قهوه اسپرسو با حس دهانی قوی میپسندید، موکاپات روگازی یک راه ساده برای دم کردن یک فنجان قهوه اسپرسو قدرتمند است.
آنچه شما نیاز دارید
قهوه آسیاب شده مورد علاقه شما
ماگ
موکاپات روگازی
آب
قاشق غذاخوری
نسبت آب به قهوه
1 قاشق غذاخوری قهوه آسیاب شده با درجه متوسط به ازای هر 5.5 فل اونس آب (8 گرم قهوه در 160 میلی لیتر آب)
مراحل تهیه قهوه اسپرسو با موکاپات
مرحله 1
محفظه پایینی موکاپات را با آب داغ پر کنید
داخل محفظه پایینی آب جوش بریزید و بگذارید 30 ثانیه خنک شود. وقتی آب درست به زیر سوپاپ موکاپات رسید، ریختن آب را متوقف کنید.
برای این روش دم کردن، از درجه آسیاب متوسط که اندازه اش شبیه نمک خوراکی است استفاده کنید.
مرحله 2
بسکت قهوه را تا بالا با قهوه اسیاب شده با درجه متوسط پر کنید
برای هر فنجان از 1.5 قاشق غذاخوری قهوه (15 گرم به ازای 180 میلی لیتر آب) استفاده کنید. به آرامی ضربه بزنید تا سطح قهوه یکدست شود.
مرحله 3
قسمت بالایی موکاپات را بر روی محفظه پایینی آن پیچ کنید
از محکم بودن فیلتر و واشر لاستیکی اطمینان حاصل کنید.
مرحله 4
موکاپات را روی حرارت متوسط رو به پایین گرم کنید
هنگامی که آب در محفظه پایین شروع به جوشیدن می کند، عصاره قهوه به قسمت بالایی موکاپات چکه می کند.
مرحله 5
از نزدیک گوش کن
وقتی قهوه آماده شد صدای حباب ملایمی خواهید شنید.
از گرم کردن مجدد خودداری کنید زیرا طعم قهوه را کدر می کند. اگر قهوه ساز قطره ای شما عایق حرارتی ندارد، می توانید قهوه را به فلاسک انتقال دهید.
مرحله 6
موکاپات را از روی حرارت بردارید و قهوه را سرو کنید
از فنجان قهوه موکاپات تازه خود لذت ببرید!
نکته آموزشی: برای تمیز کردن موکاپات، هر قسمت را به دقت با آب گرم بشویید و برای جلوگیری از زنگ زدگی، قبل از مونتاژ مجدد بگذارید کاملا خشک شود.