قهوه کنیا: حقایقی که باید در مورد دانه های قهوه کشور کنیا بدانید

قهوه کنیا: حقایقی که باید در مورد دانه های قهوه کشور کنیا بدانید

دانه های قهوه کنیا عمیقاً مورد علاقه و لذت مصرف کنندگان قهوه در سراسر جهان است. در اینجا 8 حقیقت وجود دارد که باید در مورد دانه های قهوه کنیا بدانید.

42.9 درصد از آمریکایی ها می گویند که نوشیدن قهوه را به دلیل طعم خوب دوست دارند. با این حال، با وجود بسیاری از لاته های شیرین، به نظر می رسد برخی از مردم به طعم خود قهوه اشاره نمی کنند. شاید وقت آن رسیده است که یک فنجان قهوه کنیا را امتحان کنند.

آیا به دنبال دانه های قهوه کنیا عمده فروشی برای کافی شاپ تازه تاسیس خود هستید؟ برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد خرید قهوه عمده با ما تماس بگیرید.

دانه های قهوه کنیا به دلیل طعم شدید و آرومای خوش طعم خود در جهان شهرت دارند. یک فنجان دم کنید و خودتان ببینید. چیزها آنقدر خوب هستند که ممکن است شما را به یک طرفدار سرسخت قهوه سیاه تبدیل کنند.

با وجود همه تبلیغات پیرامون قهوه کنیا، ممکن است از حقایق سخت در مورد چگونگی پیدایش قهوه کنیا ندانید. از دانه سبز قهوه تا فنجان، هشت نکته را در مورد صادرات برتر کنیا به شما می‌گوییم.

آیا نمی دانید که چرا کنیا چنین دانه های باکیفیت تولید می کند و آیا قهوه های کشور کنیا برای کافی شاپ شما مناسب هستند؟ پس بهتر است به خواندن ادامه دهید.

قهوه کنیا یکی از پنج قهوه برتر جهان است

بسیاری از مردم قهوه کنیا را در میان پنج قهوه برتر دنیا قرار می دهند. با حس دهانی غنی، اسیدیته بالا، طعم شدید و عطر دلپذیر، جای تعجب نیست.

قهوه کنیا به خاطر اسیدی بودن زمینه و ته رنگ توتی معروف است. یکی از آن نت های توت، توت سیاه است. توت سیاه طعمی است که با دانه های کنیا متمایز است و یکی از دلایلی که یک فنجان قهوه از کنیا طعم بی نظیری دارد.


قهوه کنیا یکی از پنج قهوه برتر جهان است

بسته به درجه دانه های قهوه ای که خریداری می کنید، قهوه کنیا می تواند یک ویژگی شیرین اعتیادآور داشته باشد. توصیه می کنیم همیشه به سراغ قهوه عربیکا کنیا AA بروید. اگر معنی آن را نمی دانید نگران نباشید، زیرا در ادامه ما در مورد درجه های قهوه کنیا صحبت می کنیم.

دانه های قهوه کنیا وضعیت SHG/SHB دارند

دانه های قهوه کنیا در ارتفاعات 1400 تا 2000 متری رشد می کنند. این ارتفاع به این معنی است که دانه‌های قهوه کنیا واجد شرایط رشد شدید (SHG) / دانه‌های سخت سخت (SHB) هستند.

وضعیت SHG/SHB جنبه ای از درجه قهوه است که در زیر بیشتر در مورد آن صحبت خواهیم کرد. این بدان معناست که دانه‌های قهوه در ارتفاعات بالا رشد می‌کنند، که به دانه‌ها اجازه می‌دهد به آرامی و با مواد مغذی بیشتری نسبت به دانه‌های کم‌ ارتفاع رشد کنند.


دانه های قهوه کنیا وضعیت SHG/SHB دارند

پنج گونه مجزا از قهوه کنیا وجود دارد

“Varietal” اصطلاحی است که از دنیای نوشیدنی ها به عاریت گرفته شده است. از نظر قهوه، به معنای تمام انواع مختلف قهوه است که می توان از یک نوع دانه قهوه تهیه کرد. بسته به نوع، کیفیت دانه قهوه متفاوت خواهد بود.

دانه‌های قهوه کنیا، دانه‌های عربیکا هستند که در پنج نوع مختلف وجود دارند:

SL 28
SL 34
K7
رویرو 11
باتیان


پنج گونه مجزا از قهوه کنیا وجود دارد

تفاوت در چیست؟ SL28 یک دانه قهوه با ارتفاع متوسط تا زیاد است که نسبت به پسر عموی نزدیک خود، SL34، به باران کمتری نیاز دارد. K7 گونه جدیدتری است که به اندازه SL28 و SL34 یک فنجان قهوه تولید نمی کند، اما از مزیت ایمنی بیماری برخوردار است.

دانشمندان انواع جدیدی را برای پاسخ به مشکل ایجاد شده K7 ایجاد کردند. آیا یک دانه می تواند در برابر بیماری ها ایمن باشد و در عین حال یک فنجان قهوه عالی نیز تولید کند؟ یک فنجان Ruiru 11 یا دانه قهوه کنیا Batian را امتحان کنید و شواهد را برای خودتان بچشید!

دانه های قهوه سبز کنیا تحت پردازش مرطوب قرار می گیرند

فرآوری مرطوب روشی است که در آن دانه سبز و رست داده نشده قهوه از پوسته بیرونی آن (به نام رول های پوستی) جدا می شود. این نوع فرآوری معمولاً زمانی اتفاق می‌افتد که میوه قهوه هنوز مرطوب است یا درست پس از برداشت.

چرا پردازش مرطوب اهمیت دارد؟ قهوه‌ای که با فرآوری مرطوب پردازش می‌شود طعم تمیزتری دارد و در دهان نازک‌تر می‌شود (یعنی بادی کمتری دارد). برخی از رست‌کننده‌ها همچنین می‌گویند که فرآوری مرطوب محتوای اسیدی بالایی را حفظ می‌کند که قهوه‌های کنیا به آن معروف هستند.


دانه های قهوه سبز کنیا تحت پردازش مرطوب قرار می گیرند

دانه های قهوه کنیا و اتیوپی مشابه هستند

فکر می کنید طعم های فنجان قهوه کنیا را می شناسید؟ اگر یک قهوه خور چاشنی شده هستید، احتمالاً حق با شماست زیرا دانه های قهوه کنیا و قهوه عربیکا اتیوپی اشتراکات زیادی دارند.

به هر حال، واریته اصلی کنیا، SL28، در وهله اول از اتیوپی آمده است. بسیاری از مردم طعم خشک و اسیدی قهوه های کنیا را با رست هرار اتیوپی مقایسه می کنند.

امروزه بیشتر گونه های کنیا شاخه های هیبرید تولید شده در دهه 1950 هستند. آزمایشگاه‌های اسکات دانه‌های قهوه کنیا جدید را به بازار معرفی کرد که از واردات اتیوپی در دهه‌های قبل پیشی گرفت.


دانه های قهوه کنیا و اتیوپی مشابه هستند

قهوه کنیا درجه بندی می شود

در حال حاضر 9 گرید دانه قهوه کنیا وجود دارد: E، PB، AAA، AA، AB، C، TT، T و MH/ML. برای تعیین اندازه دانه های قهوه، قبل از برشته شدن، به دانه های قهوه درجه تخصیص داده می شود. اندازه دانه قهوه مهم است زیرا دانه های هم اندازه با سرعت یکسان برشته می شوند و دانه های قهوه کنیا با اندازه های مختلف لیست قیمت قهوه متفاوتی دارند..

به عنوان مثال، دانه های قهوه درجه E یا فیل، بزرگترین درجه دانه های کنیا هستند. این دسته شامل دانه قهوه PB کنیا یا Peaberry کنیا و دانه قهوه AA کنیا است. دانه های AAA کنیا بالاترین گرید دانه قهوه کنیا هستند که می توان خرید کرد.

چرا گرید قهوه مهم است؟ درجه قهوه مشخصات طعم یک فنجان قهوه کنیا را در مقابل فنجان قهوه دیگر تعیین می کند. به عنوان مثال، دانه قهوه AA کنیا، معمولاً شیرین‌تر از، مثلاً، دانه قهوه MH/ML کنیا است، که کیفیت پایینی دارد و طعم ترش دارد.


قهوه کنیا درجه بندی می شود

مردم کنیا قهوه ای را که تولید می کنند نمی نوشند

یکی دیگر از دلایلی که قهوه کنیا بسیار مورد توجه است این است که این کشور در واقع آنقدر قهوه تولید نمی کند. کنیا تنها حدود 150000 هکتار زمین قابل کاشت دارد. دانه‌های قهوه معمولاً در مناطق زیر کشت می‌شوند:

رویری
تیکا
کیرینیاگا
کوه کنیا غربی
نیری
کیامبو
مورانگا


مردم کنیا قهوه ای را که تولید می کنند نمی نوشند

آیا می دانستید مردمی که در این مناطق زندگی می کنند تنها بخش کمی از قهوه ای که تولید می کنند می نوشند؟ کنیا بر خلاف کشور همسایه اتیوپی، عمدتاً یک کشور چای نوش است. این واقعیت به این معنی است که قهوه کنیا بیشتری برای بقیه وجود دارد.

مشتریان شما عاشق قهوه کنیا خواهند شد

اگر به دنبال یک منبع دانه قهوه برای موفقیت فوری در راه اندازی کافی شاپ خود هستید، واقعاً نمی توانید با قهوه کنیا اشتباه کنید. قهوه کنیا دارای اسیدیته متوسطی است که با ته رنگ غنی توت میل دارند تا هر بدبین به قهوه را به دوستدار قهوه تبدیل کنند.

این نوشته در بلاگ ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *