راهنمای صفر تا صد راه اندازی کافی شاپ

راه اندازی کافی شاپ

صنعت قهوه دوره‌ای رو به رشد را تجربه می‌کند، زیرا بسیاری از نسل‌های جوان نه فقط به قهوه، بلکه به قهوه لذیذ با کیفیت بالا و دانه‌های برشته شده خانگی علاقه مند می‌شوند که فقط از یک کافی‌شاپ می‌توانند تهیه کنند. در نتیجه افزایش علاقه به قهوه، زمان بسیار خوبی برای افتتاح یک کافی شاپ یا کافه است. اگر علاقه مند به راه اندازی یک کافی شاپ هستید اما نمی دانید از کجا شروع کنید، به این مقاله مراجعه کنید زیرا مهم ترین مراحلی را که باید برای راه اندازی کسب و کار خود دنبال کنید به تفصیل شرح خواهیم داد. برای اطلاع از قیمت قهوه های مختلف موجود در فروشگاه کا با ما در تماس باشید.

بهترین کافی شاپ

گام های لازم برای راه اندازی کافی شاپ

راه اندازی هر نوع کسب و کار خدمات غذایی، از رستوران یا بوفه گرفته تا کافی شاپ یا شرکت پذیرایی، پیچیده است. ما فرآیند کافی‌شاپ را به مراحلی ساده تقسیم کردیم که می‌تواند به ساده‌تر شدن فرآیند به شما کمک کند. برای تهیه انواع قهوه برای کافی شاپ خود به فروشگاه قهوه بوناس مراجعه نمایید.

انجام تحقیقات برای راه اندازی کافی شاپ

قبل از اینکه حتی تصمیم بگیرید که می خواهید به دنبال افتتاح یک کافه باشید، باید تحقیقات کاملی انجام دهید. تحقیقات به شما می گوید که آیا نیاز به کافی شاپ های خوب در منطقه شما وجود دارد، آیا می توانید با کسب و کارهای موجود رقابت کنید و آیا می توانید از پس هزینه های خرید یک کسب و کار تجاری در محل مورد نظر خود برآیید. شما باید به تحقیقات رقبا توجه ویژه ای داشته باشید و ببینید آیا کافی شاپ های موجود در منطقه دارای امتیاز هستند یا مستقل، زیرا یک تجارت مستقل ممکن است بتواند با زنجیره های بزرگ رقابت کند، اما نه لزوماً با سایر کافی شاپ های مستقل.

علاوه بر این، اگر تجربه ای در صنعت خدمات غذایی یا داشتن یک کسب و کار ندارید، اما علاقه مند به راه اندازی یک کافی شاپ هستید، پیشنهاد می کنیم با صاحبان مشاغل دیگر در منطقه خود صحبت کنید. به این ترتیب، می توانید قبل از شروع نوشتن طرح کسب و کار، از مشاوره آنها بهره مند شوید. آنها ممکن است بتوانند اطلاعات ارزشمندی در مورد اینکه آیا کار برای شما مناسب است یا خیر، ارائه دهند.

یک مفهوم برای راه اندازی کافی شاپ خود انتخاب کنید

هنگامی که تصمیم به راه اندازی یک کافی شاپ گرفتید، می توانید شروع به فکر کردن در مورد مفهوم کافی شاپ خود کنید. مفهوم شما موضوع وحدت بخش کافی شاپ شما است و یک مفهوم خوب به کسب و کار شما برتری رقابتی نسبت به سایر کافی شاپ های منطقه می دهد. در اینجا چند نکته وجود دارد که هنگام انتخاب یک کانسپت برای کافه خود باید به آنها فکر کنید:

 قهوه های موجود در کافی شاپ

جمعیت هدف شما چیست؟ آیا قصد دارید برای هزاره ها قهوه لذیذ بسازید یا می خواهید کافی شاپ شما برای کارمندان پرمشغله اداری که فقط یک فنجان قهوه داغ و یک نان شیرینی می خواهند جذاب باشد؟
مشتریان در منطقه شما مایل به پرداخت چه چیزی هستند؟ ممکن است علاقه زیادی به باز کردن یک کافی شاپ لذیذ داشته باشید، اما اگر در محله ای عمدتاً طبقه کارگر واقع شده اید، متقاعد کردن مشتریان برای پرداخت هزینه قهوه ممکن است سخت باشد.
آیا می خواهید غذا ارائه دهید؟ اگر می‌خواهید غذا را به منوی خود اضافه کنید، می‌خواهید غذا را از رستوران های دیگر تهیه کنید یا آن را از ابتدا در کافی شاپ خود درست کنید؟
آیا خدمات نشستن ارائه می دهید؟ آیا انتظار دارید که اکثر مشتریان سفارشات خود را دریافت کنند یا می خواهید کافی شاپ خود را به محیطی دلپذیر برای کار و استراحت مشتریان تبدیل کنید؟

به‌علاوه، وقتی در نظر می‌گیریم کدام جمعیت را باید هدف قرار دهیم، سایر کافی‌شاپ‌ها ممکن است شبکه گسترده‌ای را انتخاب کنند. در طول این مرحله، می توانید برنامه ریزی کنید که نام کافی شاپ شما چیست، منوی شما چگونه خواهد بود و چه سبک دکوری می خواهید. داشتن یک مفهوم قوی و خوب به شما کمک می کند که کافی شاپ خود را برای موفقیت های آینده آماده کنید.

منبعی برای دانه های قهوه کافی شاپ خود بیابید

شخصی که مشتی دانه قهوه بوداده در دست دارد،سرو قهوه باکیفیت مهم ترین جنبه مدیریت یک کافی شاپ است، بنابراین یافتن منبع خوبی از دانه های قهوه ضروری است. بسیاری از کافی‌شاپ‌ها دانه‌های قهوه خود را به‌صورت عمده از یک روستر قهوه خریداری می‌کنند. برای خرید قهوه با بهترین کیفیت با ما در تماس باشید.

تامی لوری از روستای کافی در تروی، آلاباما در مورد نحوه تهیه دانه‌های قهوه خود می گوید: ما 14 سال است که از یک روستر خصوصی استفاده می کنیم، اما به دنبال مکانی برای شروع بو دادن محصولات خود هستیم. وقتی از او در مورد کیفیت هایی که در قهوه به دنبال آن است پرسیدند، او گفت: اول، شما باید یک محصول باکیفیت با دانه های مرغوب داشته باشید. ما به دنبال یک روستر بودیم که فقط دانه های قهوه عربیکا را برشته می کرد. ثانیا، آنها باید قیمتی داشته باشند که اجازه دهد، خرید کنید تا سود آنها را به حداکثر برسانید، و در نهایت، به مقدار مشخصی از تنوع نیاز دارید.

در اینجا موارد مهم دیگری وجود دارد که باید در نظر بگیرید:

آیا آن قهوه را دوست دارید؟ اگر قهوه برشته‌کننده را دوست ندارید، به احتمال زیاد مشتریان شما، هم دوست ندارند.
کیفیت چقدر برای شما مهم است؟دانه های باکیفیت ممکن است گران باشند و در نتیجه قیمت نوشیدنی بالاتری داشته باشند که ممکن است برخی از مشتریان بالقوه را بترساند.
روستر کجاست؟ خرید از یک روستر در منطقه شما یک راه عالی برای جلب توجه مشتریان و در عین حال حمایت از یک کسب و کار محلی است. به‌علاوه، یک برشته‌کننده محلی ممکن است برندی را در منطقه شما به رسمیت بشناسد که ممکن است کسی دورتر از آن برخوردار نباشد.
آیا تجارت قهوه منصفانه است؟ تجارت منصفانه حقوق و رفتار اخلاقی تولیدکنندگان قهوه را ترویج می کند و این یک جنبش به سرعت در حال رشد است. اگر علاقه مند هستید، به دنبال دستگاه های برشته کننده قهوه باشید که دارای گواهینامه تجارت منصفانه هستند.
چه نوع قهوه و طعمی برای شما جذابیت دارد؟ آیا روستر قهوه انواع قهوه ای را دارد که می خواهید سرو کنید؟

مجوز برای کافی شاپ

یک طرح کسب و کار کافی شاپ بنویسید

برای موفقیت هر نوع عملیات خدمات غذایی، یک طرح تجاری مستحکم ضروری است. طرح کسب و کار شما به شما کمک می کند تا مفهوم خود را نهایی کنید، ساختار مالکیت خود را برنامه ریزی کنید، امور مالی خود را طرح ریزی کنید، منوی خود را ایجاد کنید و تحقیقات رقابتی خود را فهرست کنید. این نه تنها به شما کمک می کند تا به جلو بروید، بلکه یک طرح کسب و کار کافی شاپ نیز در هنگام جستجوی بودجه برای راه اندازی کافی شاپ خود ضروری است.

هفت بخش در یک طرح کسب و کار استاندارد وجود دارد:

خلاصه اجرایی
بررسی اجمالی و توضیحات شرکت
تحلیل بازار
پیشنهادات تجاری
طرح مدیریت و ساختار مالکیت
استراتژی بازاریابی و تبلیغات
پیش بینی های مالی

وام استارتاپی برای راه اندازی کافی شاپ خود بگیرید

گام بعدی این است که برای کافی شاپ جدید خود سرمایه راه اندازی دریافت کنید. راه اندازی یک کافی شاپ پرهزینه است، بنابراین باید مطمئن باشید که بودجه کافی دارید تا بتوانید تمام تجهیزات و لوازم مورد نیاز کسب و کار خود را بپردازید. علاوه بر این، معمولاً یک عملیات جدید 6 تا 12 ماه طول می کشد تا سودآور شود، بنابراین بودجه اولیه شما باید بتواند هزینه های عملیاتی را تا زمانی که کسب و کار شما بتواند از خود پشتیبانی کند، پوشش دهد.

چند راه مختلف وجود دارد که می توانید برای دریافت بودجه کافی شاپ خود طی کنید، مانند وام های تجاری سنتی، خطوط اعتباری تجاری و وام های مشاغل کوچک. قبل از تصمیم گیری مطمئن شوید که همه گزینه های موجود را به طور کامل بررسی کنید.

یک فضای تجاری برای راه اندازی کافی شاپ خود پیدا کنید

پیدا کردن فضای تجاری مناسب برای کافی شاپ شما ضروری است، و یک مکان خوب می تواند تضمین کند که کسب و کار شما جریان ثابتی از مشتریان را مشاهده می کند. هنگام مشاهده فضاهای بالقوه، حتماً تجزیه و تحلیل موقعیت مکانی را کامل کنید.

تجزیه و تحلیل مکان عوامل بسیاری را در نظر می گیرد، مانند:

جمعیت شناسی
نزدیکی به جمعیت هدف شما
فاصله از تامین کنندگان
رقابت
آمار جنایت
مقررات و منطقه بندی

علاوه بر اینکه مکان در شهر یا شهر شما قرار دارد، باید خود فضا را نیز در نظر بگیرید.

افتتاح کافی شاپ

آیا خطوط لازم گاز، زهکشی و آب از قبل نصب شده است؟
آیا فضای کافی شاپ به اندازه کافی بزرگ است که یک جلسه راحت یا فضای کار مشترک ایجاد کند؟
هنگامی که مکان مناسب را پیدا کردید، پیشنهاد می کنیم یک وکیل برای کمک به مذاکرات و اطمینان از تکمیل کلیه مدارک و مقررات لازم استخدام کنید. همچنین هنگام انتخاب یک فضا، نه تنها باید مکان، بلکه خود فضای فیزیکی و اینکه آیا برای یک کافی شاپ مساعد است یا خیر را در نظر بگیرید.

فراهم کردن مجوزها برای راه اندازی کافی شاپ

مجوزهای زیادی وجود دارد که کافی شاپ جدید شما قبل از شروع فروش به عموم نیاز دارد. مجوزهایی که کسب و کار شما به آن نیاز دارد و نحوه دریافت آنها ممکن است بر اساس شهر و ایالت متفاوت باشد، بنابراین با اداره مربوط به کسب خود مشورت کنید تا مطمئن شوید که تمام مدارک را مهیا کرده اید. علاوه بر این، انتظار برای تایید مجوزهای شما زمان می برد، بنابراین مطمئن شوید که از قبل برنامه ریزی کنید و زمان کافی برای خود بگذارید.

یک چیدمان مناسب برای کافی شاپ خود طراحی کنید

ایجاد یک طراحی بهینه برای هر دو قسمت جلویی و پشتی کافی شاپ شما برای کارایی شما و راحتی مشتریان ضروری است. ما چگونگی شروع طراحی طرح‌بندی‌هایی را که می‌خواهید در کافه جدید خود استفاده کنید، توضیح می‌دهیم.

چیدمان کافی شاپ

طراحی چیدمان جلوی کافی شاپ

هنگام طراحی محوطه جلوی کافی شاپ خود، به این فکر کنید که می خواهید چه فضایی ایجاد کنید. آیا می خواهید برای جلب توجه افرادی که کار می کنند یا جلساتی برگزار می کنند، حریم خصوصی ارائه دهید؟ یا مفهومی باز را ترجیح می دهید که دلپذیر و مدرن باشد؟ در هر صورت، اندازه فضای کافی را در نظر بگیرید.

حتماً انتخاب رنگ و سبک صندلی و چیدمانی که استفاده می کنید و اینکه چگونه بر مشتریان شما تأثیر می گذارد را در نظر بگیرید. رنگ‌های تیره باعث می‌شوند فضا احساس صمیمی‌تری داشته باشد، رنگ‌های روشن‌تر باعث می شود احساس جذابیت بیشتری داشته باشندو همچنین رنگ‌های روشن اشتهای مشتریان را افزایش دهند. علاوه بر این، اگر به دنبال زیبایی‌شناسی معاصر هستید، چیدمان شما باید با آن سبک مطابقت داشته باشد.

طراحی چیدمان پشت کافی شاپ

پشت پیشخوان کافی‌شاپ‌ها شلوغ است و کارایی و جریان را بسیار مهم می‌کند. هنگام طراحی نحوه تنظیم پشت کافی شاپ خود، در نظر بگیرید که چه مکان هایی وجود دارد و سفارشات چگونه انجام می شود. این فرآیند با گرفتن سفارش شروع می شود، سپس آماده می شود و ارائه می شود و سپس تجهیزات تمیز می شوند. علاوه بر این، در نظر بگیرید که آیا در منوی کافی‌شاپ شما قرار است غذا هم قرار بگیرد یا خیر.

تجهیزات کافی شاپ خود را سفارش دهید

تجهیزات قهوه با کیفیت بالا برای هر کافی شاپی که می خواهد موفق شود ضروری است. در حالی که برخی از انواع تجهیزات ممکن است از مغازه ای به فروشگاه دیگر متفاوت باشد، تجهیزات کمی وجود دارد که هر کافه ای به آن نیاز دارد. ما لیستی از تجهیزات ضروری کافی شاپ را جمع آوری کرده ایم، بنابراین به راحتی می توانید آنچه را که هنگام راه اندازی به آن نیاز دارید به خاطر بسپارید.

تجهیزات کافی شاپ

لیست تجهیزات کافی شاپ

دستگاه قهوه و دستگاه اسپرسو ساز اتوماتیک

دستگاه آسیاب قهوه

مخلوط کن ها

فر و توستر

یخچال و سیستم تبرید

میز آماده سازی سفارشات

کالا های مورد استفاده

ظروف مورد نیاز

لوازم پاکسازی و نگهداری

صندلی و دکور

سیستم امنیتی قدرتمند

سیستم POS کاملاً کاربردی

پیش بند برای هریک از کارکنان کافی شاپ

کارکنان کافی شاپ خود را استخدام و آموزش دهید

خدمات عالی به مشتریان برای موفقیت کافه جدید شما مهم است، بنابراین هنگام استخدام کارمندان هوشمند باشید. علاوه بر این، سطح تجربه ای که می خواهید متقاضیان کار داشته باشند را در نظر بگیرید. به سبک مدیریتی خود فکر کنید و اینکه آیا می خواهید کارمندان تازه کار را خودتان آموزش دهید یا به جای آن به دنبال باریستاهای با تجربه باشید. مهمترین ویژگی که در یک باریستا باید به دنبال آن بود، شخصیت عالی و توانایی استقبال از مشتریان با لبخند است.

وقتی کارمندان خود را آموزش می‌دهید، طرز درست کردن نوشیدنی‌ها را به آنها آموزش دهید، اما آموزش در مورد خود قهوه و مشخصات طعم آن نیز می تواند مفید است. برخی از مشتریان ممکن است علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در مورد انتخاب قهوه شما باشند و کارکنان شما باید بتوانند به سوالات آنها پاسخ دهند و پیشنهاداتی ارائه دهند.

علاوه بر این، می‌توانید یک متخصص بیرونی را برای آموزش کارمندان خود در مورد نکات ظریف قهوه و دم‌آوری در نظر بگیرید.

کارکنان کافی شاپ

کافی شاپ خود را افتتاح کنید

پس از نوشتن طرح کسب و کار خود، یافتن مکان، و تجهیز آن با تجهیزات و کارکنان، در نهایت آماده هستید تا کافه خود را باز کنید. قبل از افتتاح رسمی، مطمئن شوید که کافی شاپ جدید خود را در رسانه های اجتماعی و در نشریات محلی تبلیغ کنید تا مشتری کسب کنید. به‌علاوه، ارائه تخفیف‌های ویژه در روز افتتاحیه می‌تواند به تشویق مشتریان و تبدیل شدن به مشتریان مکرر کمک کند. مانند سایر انواع موسسات خدمات غذایی، کافی شاپ ها برای حفظ سودآوری به یک جریان ثابت از مشتریان دائمی نیاز دارند.

سه مولفه اصلی برای راه اندازی یک کافی شاپ موفق و به دست آوردن افراد وفادار وجود دارد:

کارکنان خوش برخورد و آگاه
انتخاب قهوه و نوشیدنی با کیفیت خوب
فضایی دلپذیر با دکوری راحت

همچنین می‌توانید تاکتیک‌های دیگری را برای بازگرداندن مشتریان به کافه‌تان اجرا کنید، مانند ارائه کارت‌های وفاداری یا افزودن ترکیب‌های قهوه و صبحانه به منوی خود.

با توجه به افزایش علاقه نه تنها به قهوه، بلکه قهوه با کیفیت بالا که توسط متخصصان تهیه می شود، اکنون زمان بسیار خوبی برای افتتاح یک کافه است. مهمترین چیزی که هنگام راه اندازی یک کافی شاپ جدید باید در نظر داشته باشید این است که منظم بمانید و برنامه تجاری خود را با جدیت دنبال کنید. سپس، پس از افتتاح، شروع به کار بر روی ایجاد یک پایگاه وفادار کنید، و کافی شاپ جدید شما با موفقیت راه اندازی خواهد شد.

طراحی منوی کافی شاپ باید چگونه باشد؟

فهرست مطالب مفهوم منوی خود را توسعه دهید.
مخاطب هدف خود را مشخص کنید. مارک ها و سبک های مختلف قهوه را قرار دهید.
چند گزینه غیر قهوه اضافه کنید.
غذا و نوشیدنی هارا دسته بندی نمایید.
قیمت موارد داخل منو را تعیین کنید.
فهرستی از مواد اصلی را ایجاد کنید.
عناوین و توضیحات منو را بنویسید.
منو را به بخش های منطقی تقسیم کنید.
تایپوگرافی را انتخاب کنید.
رنگ های مناسب را انتخاب کنید. برای برآورده کردن خواسته‌های مشتری، منوی خود را کوچکتر کنید.

منوی کافی شاپ

هزینه های اصلی راه اندازی کافی شاپ شامل چه چیزهایی می باشد؟

رهن مغازه

هزینه دکوراسیون کافی شاپ

هزینه تجهیزات اصلی کافی شاپ

هزینه راه اندازی یک کافی شاپ کوچک بدون درنظر گرفتن رهن آن، حداقل 400 میلیون تومان است. البته باتوجه به سطح کاری شما و موقعیت کافی شاپ، ممکن است کمتر یا بیشتر شود.

آیا راه اندازی کافی شاپ سخت است؟

راه اندازی کافی شاپ کار سختی نیست. زمانی که برای اولین بار قصد افتتاح یک کافی شاپ را دارید، داشتن ایده های رقیب بسیار رایج است. گاهی اوقات، این ایده های رقیب می توانند پس از تصمیم گیری در مورد مفهوم کافی شاپ، دوباره ظاهر شوند. بر کسی پوشیده نیست که شروع هر کسب و کاری از صفر آسان نیست. اگر رویای داشتن یک کافی شاپ را دارید، با سخت کوشی، تجربه قوی، مهارت های تحلیلی و یک طرح تجاری خوب طراحی شده، می توانید موفق شوید. درک اقتصاد داشتن یک کافی شاپ گامی حیاتی در تحقق رویای شماست.

میزان شکست کافی شاپ ها چقدر است؟

بسیاری از کافی‌شاپ‌ها به دلیل مسائل مربوط به سرمایه ناکافی، برنامه‌ریزی مالی ضعیف، و ناتوانی در ایجاد درآمد کافی برای پوشش هزینه‌ها شکست می‌خورند، که به نرخ بالای شکست منجر می‌شود و تا 60 درصد کافه‌ها و رستوران‌های کوچک در اولین سال فعالیت خود بسته می‌شوند. مدیریت ضعیف یا نداشتن درک صحیح از نحوه مدیریت کارکنان. بسیاری از مشاغل به دلیل فقدان مهارت های مدیریتی شکست می خورند. بدون این موارد، صاحبان مشاغل ممکن است ندانند که چگونه کارکنان خود را به درستی برانگیخته و مدیریت کنند که می تواند باعث ایجاد انواع مشکلات شود.

چگونه مشتری را به کافی شاپ خود جذب کنم؟

یک مسابقه اجرا کنید.
ارائه کارت وفاداری به مشتری
با مشاغل غیر رقیب همکاری کنید.
از رسانه های اجتماعی نهایت استفاده را ببرید.
خدمات عالی به مشتریان، ویژگی بارز هر کسب و کار موفق، به ویژه در صنعت خدمات غذایی است. موقعیت مکانی عالی، محصولات با کیفیت بالا و خدمات عالی به مشتریان را ترکیب کنید و به احتمال زیاد یک کافی شاپ بسیار موفق و مشتریان زیادی خواهید داشت.

هزینه های راه اندازی کافی شاپ

همچنین یکی از مهم ترین دلایلی که مردم از رفتن به کافی شاپ لذت می برند، به خاطر جو آنجاست. کافی‌شاپ‌ها باید به گونه‌ای طراحی شوند که راحت و دلپذیر باشند همراه با نوری گرم، صندلی‌های دنج، و محیطی آرام.

چرا کسب و کار کافی شاپ یک تجارت خوب است؟

کافی شاپ ها به مراکز محبوب افراد خلاق تبدیل شده اند. خواه نویسندگان، هنرمندان یا فقط ساکنانی که روی یک پروژه شخصی کار می کنند، انرژی خلاقانه یک کافه هرگز تمام نخواهد شد. با باز کردن یک کافی شاپ، می توانید فضای مناسبی برای کار برای افرادمختلف فراهم کنید.

این نوشته در بلاگ ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *