آنچه در این نوشته می خوانید
- آشنایی با اجزای قهوه ساز صنعتی
- هد گروپ ها، اندازه و قدرت بویلر اسپرسوساز صنعتی
- اندازه بویلر قهوه ساز صنعتی
- دستگاه های اسپرسوساز صنعتی مبدل حرارتی (HX)
- دستگاه های اسپرسوساز صنعتی دو بویلر (DB)
- دستگاه های اسپرسوساز صنعتی مولتی بویلر (MB)
- المنت الکتریکی قهوه ساز
- تأثیر پایداری دمای هد گروپ قهوه ساز صنعتی بر طعم قهوه
- خرید قهوه ساز صنعتی مناسب برای نیازهای شما
خرید قهوه ساز صنعتی مناسب برای نیازهای شما می تواند یک کار گیج کننده و دلهره آور باشد. برای کسانی که تازه کار هستند یا حتی آنهایی که تجربه قابل توجهی در صنعت قهوه دارند، فرآیند خرید دستگاه اسپرسوساز متناسب با نیازهای شما نباید تجربه استرس زا باشد. برای هرگونه سوال بیشتر در مورد تجهیزات، مشخصات، سفارشیسازیها و هر چیزی که مربوط به قهوه باشد، از طریق ایمیل یا تلفن با ما در تماس باشید؛ ما خوشحال میشویم بتوانیم به شما کمک کنیم.
آشنایی با اجزای قهوه ساز صنعتی
هد گروپ ها، اندازه و قدرت بویلر اسپرسوساز صنعتی
تعداد هد گروپ هایی که یک دستگاه قهوه ساز صنعتی دارد، اندازه بویلر آن و درجه بندی الکتریکی (به طور کلی قدرت المنت) تعداد نوشیدنی های تولید شده در ساعت را تعیین می کند. یکی از ویژگی های ضروری که در دستگاه های صنعتی باید در نظر گرفته شود، تعداد گروپ ها است.
در طول سالها متوجه شدیم که دستگاههای دو و سه گروپ محبوبترین دستگاهها برای انواع سناریوهای سرو قهوه بودهاند. قهوه ساز صنعتی چهار گروپ باید در مکانهای با حجم بالا در نظر گرفته شوند، که به دو باریستا اجازه میدهد به طور همزمان در ساعات صبح و موقع ناهار کار کنند. در واقع، دستگاه های اسپرسوساز 4 گروپ باریستا، درصد رو به رشدی از بازار قهوه سازهای صنعتی هستند.
برای کسانی که به دنبال یک بسته کوچک هستند، یک دستگاه تک گروپ میتواند برای عملیاتهای کوچکتر در رستورانهای کوچکتر که ممکن است تقاضا کمتر باشد و مشتریان نشستهاند، عالی باشد، میتوانند چند دقیقه بیشتر صبر کنند تا نوشیدنیهایشان برسد و البته قهوه سازهای یک گروپ عالی هستند برای کسانی که می خواهند برای دوستان و خانواده خود بهترین اسپرسو ریسترتو را در خانه سرو کنند.
اندازه بویلر قهوه ساز صنعتی
اندازه بویلردر توانایی انتقال بخار و آب گرم نقش دارد. حجم بویلر برای قهوه سازهای صنعتی یک گروپ می تواند از 1.8 تا 5 لیتر، برای دستگاه های دو گروپ از 5 تا 12 لیتر، قهوه سازهای صنعتی سه گروپ از 11 تا 18 لیتر و 20 تا 22 لیتر برای اکثر قهوه سازهای صنعتی چهار گروپ متغیر باشد. تولید اسپرسو به کمترین میزان تحت تأثیر اندازه بویلر است. استفاده از آب داغ (برای چای و آمریکانو) بیشترین مصرف را دارد. بنابراین، مهم است که در نظر داشته باشید که آیا در مقایسه با نوشیدنی های تک شات، تعداد نوشیدنی های دابل زیادی درست می کنید یا خیر.
دستگاه های اسپرسوساز صنعتی مبدل حرارتی (HX)
یک بویلر که آب را برای دم کردن اسپرسو و آب گرم/بخار گرم می کند و به شما امکان می دهد از هر دو عملکرد به طور همزمان استفاده کنید.
آب موجود در بویلر برای ایجاد بخار فوق العاده گرم می شود. هنگامی که یک شات اسپرسو کشیده می شود، آن آب از یک لوله پیچ دار HX می آید که در داخل بویلر قرار دارد. آب سرد اضافی به لوله کشیده شده است تا دمای آن نسبت به قسمت اصلی بویلر خنک تر باشد. این طراحی منجر به دو درجه حرارت مجزا برای پاسخگویی به نیازهای دم کردن و بخاردهی همزمان می شود.
اکثر گیج های HX که فشار بویلر و/یا پمپ را نشان می دهند و بسیاری از مدل ها توانایی تنظیم این پارامترها را ارائه می دهند. HX با ترکیبی از گزینه های اتصال (وابسته به مدل) از جمله مخزن داخلی، اتصال آب اصلی یا هر دو عرضه می شود.
آنها ارزش خوبی را به دلیل ساخت درجه بالاتر، اجزای با کیفیت (اغلب درجه تجاری)، راحتی و مهمتر از همه – کنترل دما قابل اعتماد ارائه می دهند.
مزایای دستگاه های اسپرسوساز صنعتی مبدل حرارتی
قهوه سازهای صنعتی مقرون به صرفه برای مکان های با حجم کم – متوسط.
قابلیت تهیه همزمان اسپرسو و کف شیر
معایب دستگاه های اسپرسوساز صنعتی مبدل حرارتی
به اندازه دستگاه های بویلر دوگانه برای کنترل دما دقیق نیست.
دستگاه های اسپرسوساز صنعتی دو بویلر (DB)
بویلر های دوتایی از نظر طراحی داخلی در رتبه بعدی قرار دارند. آنها یک بویلر اختصاصی برای تولید آب گرم و بخار ارائه می دهند که معمولاً به عنوان بویلر “خدمات” شناخته می شود که اندازه بزرگتر دارد. سپس یک بویلر بخار دوم که فقط بر روی آب برای دم کردن قهوه متمرکز شده است، با نام مستعار بویلر بخار، که معمولاً بسیار کوچکتر است.
بزرگترین مزیت DB این است که بویلر دم کردن فقط آب را برای دم کردن قهوه ارائه می کند، بنابراین می توانید دمای آن را به تنهایی روی آن متمرکز کنید، که منجر به ثبات و دقت بسیار بیشتر می شود، که برای دم کردن اسپرسوی استثنایی بسیار مهم است. علاوه بر این، بویلر های «خدماتی» بزرگتر میتوانند به حفظ دما و فشار بالا برای تحویل آب گرم و بخار ادامه دهند، بدون اینکه هیچوقت روی طرف دمآوری قهوه تأثیر بگذارد.
بسیاری از قهوه سازهای صنعتی DB همچنین دارای یک پروپورشنال، انتگرال، مشتق با نام “PID” هستند. این یک کنترل کننده دما دیجیتال است که به شما امکان می دهد دمای استخراج اسپرسو را با دقت تغییر دهید تا مناسب قهوه های مختلف باشد. در دنیای قهوه با درجه تخصصی، PIDها یک امر ضروری در نظر گرفته میشوند، زیرا معمولاً قهوهها را تغییر میدهند، که نیاز به تغییرات مداوم در متغیرها برای به دست آوردن بهترین نتیجه از هر قهوه دارد.
کیفیت ساخت این قهوه سازهای صنعتی معمولاً بسیار بالا و با طراحی عالی و قطعات مرغوب است. DB راحتی نهایی را ارائه می دهد و از ویژگی های غنی برخوردار است و به کاربر اجازه می دهد هر طور که می خواهد کنترل و تنظیم کند. آنها معمولاً از نظر قیمت در بالاترین سطح قرار دارند، زیرا بویلرهای متعدد و اجزای با کیفیت بالا دارند.
مزایای دستگاه های اسپرسوساز صنعتی دو بویلر
کنترل دقیق دما
ویژگی های غنی
کیفیت ساخت بالا و قطعات
معایب دستگاه های اسپرسوساز صنعتی دو بویلر
هزینه بالاتر
دستگاه های اسپرسوساز صنعتی مولتی بویلر (MB)
بویلرهای مولتی خط برتر در دقت دستگاه اسپرسوساز هستند و به کسانی که به دنبال دقت فوق العاده، کنترل متغیر و سازش صفر هستند، پاسخگو هستند. آنها یک بویلر سرویس مخصوص آب گرم و بخار ارائه می دهند، درست مانند یک DB، اما به جای ارائه فقط یک بویلر برای همه گروپ ها، آنها یک بویلر برای هر گروپ ارائه می دهند که به شما امکان می دهد درجه حرارت را برای هر گروپ به طور جداگانه تنظیم کنید. قهوه های مختلف یا احتمالاً استخراج های مختلف از یک قهوه.
المنت الکتریکی قهوه ساز
کشش الکتریکی دستگاه (رتبه المنت) به شدت بر توان بازیابی دستگاه تأثیر می گذارد. مشاغلی که عجله صبحگاهی یا ناهار زیادی دارند یا از دستگاه های Americanos، Crema Coffee و چای استفاده می کنند، به دستگاهی با ظرفیت بالاتر نیاز دارند. همانطور که ممکن است انتظار داشته باشید، هر چه دستگاه بزرگتر باشد، به طور کلی قدرت بیشتری می کشد و سریعتر می تواند پس از تمرین ریکاوری کند.
با این حال، قهوه سازهای صنعتی می توانند به طور گسترده ای در قدرت خود و با تولید کنندگان مختلف متفاوت باشند. به عنوان مثال، قهوه سازهای صنعتی دو گروپ کوچکتر اغلب دارای عناصر 2700-3900 وات هستند و بسیاری از سازندگان از عناصری در حدود 4000 وات در دستگاه های 2 گروپ خود استفاده می کنند. قهوه سازهای صنعتی سه و چهار گروپ می توانند از 4500 تا 6500 وات متغیر باشند و بنابراین سرعت بازیابی آنها بسیار سریعتر است.
تأثیر پایداری دمای هد گروپ قهوه ساز صنعتی بر طعم قهوه
اطمینان از اینکه اندازه بویلر ، تعداد هد گروپ ها و قدرت صحیح برای کار مورد نظر بسیار مهم است. با این حال، هیچ عامل دیگری به اندازه دمای آبی که برای دم کردن آن استفاده می شود، بر کیفیت اسپرسو تأثیر نمی گذارد.
بیشتر اسپرسوهای بی کیفیت به دلیل دم کردن در دمای نامناسب نسبت به آسیاب ضعیف و دانه های بی کیفیت به وجود می آیند. تغییری به اندازه یک درجه از دمای بهینه 95 درجه سانتیگراد (203 فارنهایت) به طور قابل اندازه گیری بر کیفیت و طعم تأثیر می گذارد. ما قهوه سازهای صنعتی را دیدهایم که بهشدت تغییر میکنند – تا ۱۲ درجه سانتیگراد (۲۲ فارنهایت) در طول چند دقیقه. در حالی که آسیاب ضعیف و دانه های ضعیف را می توان اصلاح کرد، طراحی ضعیف دستگاه نمی تواند.
سه عامل بر دمای آب جاری در زمینه های اسپرسو تأثیر می گذارد. فقط اولین مورد را می توان به راحتی توسط تکنسین خدمات یا یک باریستای آگاه کنترل کرد. فشار بویلر و دمای بویلر به طور مستقیم با هم مرتبط هستند، بنابراین با تنظیم وضعیت فشار (یا احتمالاً ترموکوپل)، تکنسین می تواند فشار/دمای آب بویلر را تنظیم کند.
بسیاری از دستگاه های اسپرسوساز باریستا از یک سیستم مدیریت پیشرفته بویلر استفاده می کنند که دارای یک سیستم کاوشگر دوگانه بویلر بسیار دقیق است که ایمنی و پایداری حرارتی بیشتری را ارائه می دهد.
به طور معمول، دمای هد گروپ پایدار یک ویژگی مطلوب است. با این حال، توانایی تغییر دمای هد گروپ در حین دم کردن (به نام پروفایل دما) در بین برشتهها و کافیشاپهای تخصصی مورد توجه قرار گرفته است. درست مانند پختن یک استیک برای قفل کردن آبها و سپس کم کردن حرارت برای پایان پخت، قهوه نیز یک غذا است و دماهای مختلف دم کردن میتواند بر طعم تمام شده تأثیر بگذارد.
برای مثال، رست های تیرهتر میتوانند از دمای دم پایینتر و رست های لایت تر از دمای دم بالاتر بهره ببرند. برخی از قهوه سازهای صنعتی این قابلیت را دارند که هر گروپ را روی یک دمای منحصر به فرد تنظیم کنند. علاوه بر این، هر گروپ دارای یک پیش تزریق قابل تنظیم و یک تنظیم دقیق دمای بویلر است. با استفاده از این سیستم، هر رست اسپرسو را می توان برای دستیابی به مشخصات طعم عالی خود آزمایش کرد.
خرید قهوه ساز صنعتی مناسب برای نیازهای شما
یک دستگاه 1 گروپ صنعتی خوب که در داخل و با یک پمپ چرخشی لوله کشی شده باشد، می تواند 15 تا 25 اسپرسو در ساعت تحویل دهد و شیر کافی برای چهار کاپوچینو در اندازه رستوران را در هر زمان بخارپز کند.
قهوه سازهای صنعتی 2 و 3 گروپ مورد توجه اکثر اپراتورها می باشد. با قدرت آنها و این واقعیت که می توانند تا چهار نوشیدنی را به طور همزمان دم کنند، انعطاف پذیری و سرعت آنها نیز با داشتن حداکثر دو عدد نازل بخار همراه است.
یک دستگاه قدرتمند 2 گروپ به جز شلوغ ترین کافه های تخصصی، همه را راضی می کند و باید زمانی انتخاب شود که 75 تا 500 نوشیدنی در روز مورد نیاز است. گاهی خرید قهوه ساز دست دوم 3 گروپ را پیشنهاد می کنیم که به طور سنتی با قیمت دستگاه های 2 دسته کارکرده برابری می کند. آنها همچنین به شما این امکان را میدهند که با قویتر شدن و قویتر شدن پایگاه مشتریتان در دستگاه رشد کنید.
برای کسانی که به یک قهوه سازصنعتی 4 گروپ فکر می کنند، این می تواند واقعاً یک تغییر دهنده بازی برای تجارت شما باشد. اندازه می تواند مهم باشد. تجربه ما به عنوان صاحبان کافه ها و خدمات بی شماری دیگر بوده است که اندازه دستگاه شما می تواند تأثیر مستقیمی بر موفقیت برنامه نوشیدنی اسپرسو و فروش شما داشته باشد.
احتمالاً شما با قهوه سازهای صنعتی 2 گروپ شلوغتر از قهوه سازهای صنعتی تک گروپ و غیره خواهید بود، زیرا مشتریان کسبوکار شما را حرفهایتر از دستگاه های کوچکتر در خیابان میدانند. به این میگویند حضور ضد و برای استارباکس کار میکرد، جایی که قهوه ساز صنعتی 4 گروپ بهطور طبیعی نصب شده بودند. چه کسی با قدرت و حضوری که دستگاه های چهار فوتی دارند تحت تأثیر قرار نگرفت؟
همین اثر را می توان با نصب دو دستگاه اسپرسوساز صنعتی دو گروپ در کنار یکدیگر نیز به دست آورد، که همچنین یکپارچگی عالی را ایجاد می کند زیرا این دو دستگاه بر روی کروز کنترل کار می کنند.