گاز زدایی یا دیگس کردن قهوه چیست؟ | فرآیند گاز زدایی قهوه

گاز زدایی قهوه چیست؟

گاز زدایی قهوه فرآیندی است که در آن دی اکسید کربن در قهوه برشته شده در طی یک دوره زمانی آزاد می شود. با این حال، اگرچه ممکن است این فرآیند ساده به نظر برسد، گاززدایی می‌تواند تأثیر عمیقی بر طعم قهوه تا زمانی که به دست مصرف‌کننده برسد، داشته باشد. برای خرید عمده قهوه به فروشگاه قهوه بوناس مراجعه نمایید.



وقتی دانه های قهوه را برشته می کنیم، گازهایی در داخل آنها ایجاد می شود. دمای بالای روستر باعث می‌شود که کربوهیدرات‌های پیچیده دانه‌های خام تجزیه شده و قهوه را از دانه‌های سبز علف‌دار به قهوه‌ی بو داده خوشمزه و با طعم کامل تبدیل کند. این فرآیند هوشمندانه باعث ایجاد بخار آب و… دی اکسید کربن نیز می شود! برای اطلاع از قیمت عمده قهوه موردنظر خود با ما در ارتباط باشید.

چرا دانه های قهوه CO2 منتشر می کنند؟

از آنجایی که تفاوت زیادی در ظاهر و عطر دانه‌های قهوه قبل و بعد از برشته کردن وجود دارد، کاملاً واضح است که واکنش‌های شیمیایی زیادی انجام می‌شود. با برشته شدن دانه، گرما شروع به تجزیه کربوهیدرات ها به مولکول های کوچکتر می کند و بخار و دی اکسید کربن تولید می کند. بیشتر CO2 تولید شده در پایان فرآیند برشته کردن اتفاق می افتد، این به طور مستقیم به دلیل آزاد شدن انرژی است که در طول تبدیل کربوهیدرات ها رخ می دهد.

فرایند گاز زدایی قهوه

چرا گاز زدایی قهوه مهم است؟

برای قهوه ای واقعاً جذاب، بهتر است با دانه های گازدار دم نکنید. دانه‌های قهوه را قبل از اینکه گاز زدایی شوند، دم کنید، تا زمانی که قهوه‌تان را درست می‌کنید، دی اکسید کربن آزاد می‌شود.

یکنواخت، صاف و هماهنگ… اینها همه کلماتی هستند که در مورد قهوه دوست داریم. مشکل این است که قهوه هنوز گاز زدایی نشده باعث استخراج ناهموار می شود. چرا؟ این به آن حباب های کوچک CO2 مربوط می شود که قهوه گاز زدایی هنوز هم آزاد می کند. این محفظه های گازدار استخراج را مختل می کنند و تاثیر منفی بر طعم دارند. و به همین دلیل است که گاز زدایی قهوه مهم است!

مدت زمان مورد نیاز برای فرآیند گاز زدایی قهوه چقدر است؟

گاززدایی دی اکسید کربنی را که در حین برشته کردن تولید می شود قادر می سازد تا پراکنده شود. مهم است که به یاد داشته باشید که نمی خواهید همه گاز پراکنده شود. زمانی که هنوز مقداری قهوه وجود دارد، باید شروع به دم کردن قهوه کنید. تعادل صحیح دی اکسید کربن تضمین می کند که قهوه در هنگام مصرف کهنه نمی شود.

مدت زمان مورد نیاز برای فرآیند گاز زدایی قهوه

چه مدت پس از گاز زدایی باید قهوه را دم کنید؟

بحث کاملی در مورد مدت زمانی که باید در نظر بگیرید وجود دارد، با این حال، به طور کلی بین سه روز تا دو هفته را پیشنهاد می کنیم. این بستگی به نوع دانه های قهوه ای دارد که استفاده می کنید. دوره گاز زدایی باید متفاوت باشد. عوامل زیادی بر دوره گاز زدایی تأثیر می‌گذارند که شامل مشخصات برشته، پردازش و روش دم کردن می‌شود.

چگونه متوجه می شوید که دانه های قهوه شما گاز زدایی شده است؟

اگر دانه‌های قهوه تازه برشته‌شده خریداری کرده‌اید، اغلب باید بهترین تاریخ را که روی بسته‌بندی آن نوشته شده است، انتخاب کنید. با این حال، اگر خودتان دانه را تفت دهید، بیشتر یک فرآیند آزمون و خطا است. در اینجا چند نکته وجود دارد که می توانید از آنها برای دانستن میزان تازه بودن دانه استفاده کنید.

هنگامی که رست تیره شما ظاهر و حالت روغنی خود را از دست داد و با دست زدن به دانه ها هیچ بقایایی از خود باقی نگذاشت، باید قبل از اینکه دیر شود آن دانه های قهوه را آسیاب کنید.

به طور کلی تشخیص با کباب سبک تر سخت تر است، شما می خواهید لوبیاها ظاهری براق داشته باشند، اما نباید روغنی باشند. همچنین می‌توانید مقداری دانه بوداده را در یک کیسه پلاستیکی قابل درزگیری بیندازید، هوا را به بیرون فشار دهید و بگذارید یک شب بماند. اگر پلاستیک قابل آب بندی مجدد پف کند، هنوز مقداری CO2 آزاد می شود. این نشان می دهد که دانه های شما هنوز بسیار تازه هستند.
اکثر کیسه های دانه قهوه دارای دریچه هستند، این به شما نشان می دهد که آیا دانه های قهوه شما به پایان رسیده یا خیر.

مرحله بلوم گاز زدایی قهوه

آخرین بخش از فرآیند گاز زدایی در دم کردن اتفاق می افتد. فرآیند از قبل تزریق قهوه آسیاب شده شما، CO2 به دام افتاده را قادر می سازد که از آن خارج شود تا اطمینان حاصل شود که استخراج کامل کامل شده است. این بخش از فرآیند بلوم نامیده می شود و در اثر تماس بین لوبیا با آب داغ ایجاد می شود.

چرا نباید دانه هایتان را از قبل آسیاب کنید تا گاز زدایی را تسریع کنید؟

اگر قبل از دم کردن قهوه خود را به خوبی آسیاب کنید، گاززدایی به میزان قابل توجهی سرعت می‌گیرد (اما نه به روش خوبی). هرچه آسیاب ریزتر باشد، حجم گاز بیشتری آزاد می شود ، قهوه شما در عرض چند ساعت کهنه می شود. این به این دلیل است که هرچه بیشتر آسیاب کنید، سلول‌های بیشتری که این گازها را ذخیره می‌کنند شکسته و آزاد می‌شوند. شما همچنین با قرار دادن قهوه خود در معرض اکسیژن، فرآیند اکسیداسیون را تسریع می کنید.

وقتی دانه قهوه گاز زدایی شود چه اتفاقی می افتد؟

وقتی قهوه تازه رست شده دم می کنید چه اتفاقی می افتد؟

هر چه قهوه شما تازه تر باشد، در طول دم کردن، گاز زدایی بیشتری را تجربه خواهید کرد. به همین دلیل مهم است که قهوه خود را شکوفا کنید (قبل از خیس شدن و بگذارید حدود 30 ثانیه بماند) تا به سرعت CO2 فراری را آزاد کنید. با این حال، اگر قهوه شما خیلی تازه باشد، صرف نظر از اینکه چگونه قهوه خود را دم می کنید، به دلیل وجود مقدار زیادی CO2 که در طول کل فرآیند دم کردن خارج می شود، استخراج همچنان ناهموار خواهد بود.

وقتی دانه قهوه گاز زدایی شود چه اتفاقی می افتد؟

مانند یک شراب خوب، قهوه تازه برشته شده با گذشت زمان بهتر می شود تا حدی. پس از چند روز اول گاز زدایی، اکسیژن راه خود را به لوبیاهای شما باز می کند. این اکسیداسیون نامیده می شود و عامل اصلی کهنگی است. یک راه برای طولانی تر شدن طعم قهوه این است که آن را در ظرفی با دریچه یک طرفه نگهداری کنید. به این ترتیب، CO2 می تواند فرار کند و اکسیژن به راحتی راه خود را پیدا نمی کند.

اسپرسو و قهوه گاز زدایی شده

در حالی که دم کردن قهوه با دست یا در دستگاه دم کردن شما به طور کلی هر چه تازه تر باشد بهتر است، تهیه قهوه اسپرسو شاید یک استثنای بزرگ باشد. اگر درک کنید که چگونه دم کردن اسپرسو با ریختن روی قهوه متفاوت است، متوجه خواهید شد که اعمال فشار یکی از تفاوت های عمده است.

قهوه با روزهای کم‌تر گاز زدایی، شات‌های اسپرسوی بسیار حباب‌دار را با مقادیر بسیار زیاد کرم (کف حباب‌دار خامه‌ای که در بالای یک شات اسپرسو جمع می‌شود) نشان می‌دهد. کرما بیشتر دی اکسید کربن است. اگر شات اسپرسوی شما دارای مقدار زیادی خامه باشد، در نهایت صاف می شود و به طرز چشمگیری بر طعم نوشیدنی شما تأثیر می گذارد. هدف شما این است که تعادلی بین سطح قابل قبول کرما پیدا کنید و در عین حال بهترین طعم اسپرسو را برای نوشیدنی خود مدیریت کنید.

اسپرسو و قهوه گاز زدایی

گاز زدایی قهوه برای اسپرسو برای ارائه خوشمزه ترین و ثابت ترین قهوه برای مشتریان شما ضروری است. و هر دانه اسپرسو به یک بازه زمانی پیشنهادی برای گاز زدایی نیاز دارد. اگر با یک روستر قهوه تجاری کار می کنید، باید از آنها بپرسید که زمان گاز زدایی مناسب برای اسپرسویی که خریداری می کنید چیست. اگر آنها پیشنهادی نداشته باشند، این یک سیگنال مهم است که ممکن است در نحوه درست برشته کردن و دم کردن اسپرسو تجربه زیادی نداشته باشند.

این نوشته در بلاگ ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *