نحوه نگهداری صحیح دانه های قهوه

نحوه نگهداری صحیح دانه های قهوه

بسیاری از قهوه‌خوران دوست دارند دانه‌های قهوه را ذخیره کنند تا وقتی تکان‌های کافئین شروع به ورود می‌کنند، هرگز تمام نشوند. اما خرید قهوه عمده به صورت فله یا ذخیره مقدار زیادی دانه قهوه در خانه‌تان، ممکن است راه‌حل بهینه نباشد، مگر اینکه دانه های قهوه خود را به درستی ذخیره کنید.

آیا دانه های قهوه می توانند بی کیفیت شوند؟

دانه‌های قهوه معمولاً تا زمانی که به‌درستی و به دور از هرگونه رطوبت یا نور نگهداری شوند، می‌توانند برای مدت طولانی دوام بیاورند. از آنجایی که دانه‌های قهوه برشته شده و خشک می‌شوند، نگرانی بسیار کمی برای رشد قارچ‌ها یا باکتری‌ها روی دانه‌ها وجود دارد، اما با گذشت زمان، دانه‌های قهوه شروع به از دست دادن طعم خود می‌کنند.

اگر دانه های قهوه شما در بسته بندی اصلی و باز نشده در انبار شما هستند، حداقل باید تا 9 ماه خوب باشند. این بدان معنا نیست که دانه قهوه بعد از 9 ماه بد می شود، اما ممکن است تغییراتی در طعم آن مشاهده کنید.


بهترین ظرف برای نگهداری قهوه

اگر دانه‌های قهوه شما در کیسه اصلی هستند، اما کیسه آن باز شده است، دانه‌های قهوه برای حدود 3 تا 6 ماه خوب می مانند، اما بهترین طعم هنوز در چند هفته اول خواهد بود.

باز هم، همه اینها به نحوه نگهداری آنها، نوع ظروف آنها، محل قرارگیری آن ظرف و غیره بستگی دارد. دانه‌های قهوه‌ای که در انبار نگهداری می‌شوند، جایی که هوا تاریک و خشک است، بیشتر از دانه‌های قهوه‌ای که در بسته‌بندی بازشان روی میز و نزدیک پنجره نگهداری می‌شوند، دوام خواهند داشت.

به طور کلی، تا زمانی که دانه های قهوه در معرض رطوبت و نور زیادی قرار نگرفته باشند و در مکانی خشک و تاریک نگهداری شوند، باید مدت زمان زیادی دوام داشته باشند. به خاطر داشته باشید که پس از مدتی، مهم نیست که دانه های قهوه چگونه ذخیره شده اند، در مقایسه با همان دانه قهوه تازه رست شده، ممکن است متوجه کاهش طعم آن شوید.

جهت اطلاع از قیمت عمده قهوه کلیک کنید: لیست قیمت قهوه عمده

ذخیره دانه های قهوه برای حداکثر تازگی

اکنون که می‌دانیم دانه‌های قهوه در صورت نگهداری مناسب یا باز نشده می‌توانند برای مدت طولانی دوام بیاورند، بهترین راه برای نگهداری آن‌ها در خانه چیست تا مطمئن شویم زمانی که تصمیم به آسیاب و دم کردن آن دانه‌ها دارید بهترین طعم قهوه را دریافت می‌کنید.


نگهداری قهوه در یخچال

ظروف نگهداری قهوه

همانطور که در بالا گفتیم، یکی از بزرگترین دشمنان دانه های قهوه تازه بو داده، اکسیداسیون است که از اکسیژن و نور حاصل می شود.

اگر دانه‌های قهوه در بسته‌بندی مهر و موم شده قرار دارند و آن بسته به رنگ مات است، بسته‌بندی از رسیدن بیشتر نور و هوای بیرون به دانه‌ها جلوگیری می‌کند. شما هنوز هم می توانید این کیسه را در انباری خود برای یک لایه محافظتی اضافی نگهداری کنید، اما در بیشتر موارد بسته بندی اصلی برای محافظت از دانه های قهوه شما بسیار عالی عمل می کند.

اگر از قبل بسته را باز کرده اید، یا یک شیشه یا ظرف تزئینی دارید که دوست دارید دانه های قهوه خود را در آن نگهداری کنید، مطمئن شوید که ظرف کاملاً دیده نمی شود و در بسته باشد.


ظرف وکیوم نگهداری قهوه

یک ظرف مات با مهر و موم هوا در اطراف درب بهترین گزینه برای نگهداری دانه های قهوه در خارج از بسته بندی اصلی خواهد بود، اما بدون نیاز به انجماد یا وکیوم با خلاء.

شیشه به جلوگیری از ورود بیشتر هوا به دانه ها کمک می کند و با رنگ مات شیشه، نور نمی تواند به دانه های قهوه نفوذ کند و شروع به ضربه زدن به دانه های قهوه کند.

محل نگهداری قهوه

اگر دانه‌های قهوه‌تان را در ظرفی غیرشفاف و دربسته نگهداری می‌کنید، چیزی که باید مراقب آن باشید این است که آن ظرف در کجا قرار می گیرد.

در حالی که درب‌های هواگیر عالی هستند، اما همیشه همه چیز را بیرون نگه نمی‌دارند و رطوبت یا نور در صورت عدم نظارت می‌تواند مشکل ساز شود.

نگهداری دانه های قهوه در مکانی تاریک و خشک، مانند انباری یا کابینت، به کاهش میزان نور و همچنین رطوبت موجود در دانه ها کمک می کند.


روش نگهداری قهوه آسیاب شده

همانطور که در بالا بیان کردیم، دانه‌های قهوه تازه رست داده شده طبیعتاً خشک هستند، اما وقتی منبع رطوبت خارجی را معرفی می‌کنید، دانه‌ها می‌توانند در مدت زمان طولانی شروع به رشد باکتری‌ها و کپک زدن کنند. این امر مخصوصاً اگر فقط دانه‌های قهوه خود را در بسته‌بندی اصلی‌شان ذخیره می‌کنید، صادق است، زیرا آن بسته‌ها 100% مهر و موم نشده‌اند.

نگهداری قهوه در فریزر

اگر می‌خواهید بیشترین بهره را از دانه‌های قهوه خود ببرید و فضای لازم را برای آن دارید، درزگیری و انجماد دانه‌هایتان با خلاء می‌تواند به ماندگاری دانه‌های قهوه کمک کند، اما دانه های قهوه باید به درستی بسته‌بندی شوند.

فریزر هوا و نور را که دو دشمن اصلی دانه‌های قهوه هستند، دور نگه می‌دارد، بنابراین ممکن است مکانی عالی برای نگهداری آنها برای مدت طولانی به نظر برسد. و حق با شماست، اما هنوز باید مطمئن شوید که بسته ها هوابند هستند.

آب بندی وکیوم یا خارج کردن حداکثر هوا از ظرف، باعث می شود که هنگام یخ زدگی دانه قهوه، هوا با آن محبوس نشود. وقتی دانه های قهوه را از فریزر بیرون می آورید، این کار بیشترین ماندگاری و بهترین طعم را به شما می دهد.

بهترین ظرف برای نگهداری قهوه

آیا باید قهوه را برای مدت طولانی نگهداری کرد؟

به نظر ما، به عنوان علاقه مندان به قهوه، توصیه می کنیم دانه های قهوه خود را در 3 تا 4 هفته اول پس از خرید آسیاب و دم کنید. این تضمین می کند که بهترین عطر و طعمی که توسط پرورش دهنده/برشته کننده دانه قهوه در نظر گرفته شده است را دریافت کنید.

در حالی که اگر دانه‌های قهوه را بعد از مدت‌زمان طولانی بنوشید، شما را بیمار نمی‌کنند، اما هر چه بیشتر برای دم کردن آن‌ها صبر کنید، عطر و طعم مورد نظر خود را از دست می‌دهند.

بنابراین اگر به دنبال این هستید که بیشترین طعم را از دانه های خود بگیرید، توصیه می کنیم در اسرع وقت پس از خرید آنها را بنوشید، اما اگر فقط به دنبال این هستید که همیشه مقداری دانه قهوه در دسترس داشته باشید، ذخیره کنید. آنها به درستی به شما کمک می کنند تا طعم را در طول زمان به حداکثر برسانید.

این نوشته در بلاگ ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *