چای ماسالا چیست؟ | همه چیز در مورد چای ماسالا

چای ماسالا چیست؟

آیا می خواهید صبح یک عاشق چای را بهتر کنید؟ فقط آن دو کلمه جادویی را بگویید: چای ماسالا . اگرچه پایانی برای تهیه یک فنجان چای اوج وجود ندارد، اما جذابیت طعم آن همیشه در چاشنی آن نهفته است!

فواید چای ماسالا

چای ماسالا یا چای ادویه دار یک چای سنتی هندی است که با ادویه، زنجبیل و شیر درست می شود.همچنین چای ماسالا یک فنجان چای معمولی با ادویه جات ترشی جات را افزایش می دهد و باعث آرامش و تسکین حواس می شود. شما می توانید برای خرید چایی ماسالا به فروشگاه خرید قهوه بوناس مراجعه نمایید.

منشا چای ماسالا به طور کامل مشخص نیست، امادر هند در دوران بریتانیا رایج شد. در طول دهه‌ها، ما با گنجاندن ادویه‌هایمان و ساختن یک معجون جدید، تغییری کاملاً متفاوت به این طراوت آرامش بخش بخشیده‌ایم. هزاران سال است که از گیاهان و ادویه‌ها برای تهیه معجون‌های درمانی، چای و نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود و چای یک ترکیب سنتی گیاهی و ادویه‌ای است که به دلیل طعم لذیذ و خواص دارویی آن شناخته شده است.

تفاوت چای ماسالا با چایی و چای سبز

تفاوت بین چای و چای ماسلا به زبان بسیار گسترده و ساده در این است که چای نوشیدنی است که از برگ‌های شل تهیه می‌شود و از آن به‌صورت ساده یا با لکه‌ای از شیر استفاده می‌شود، در حالی که تقریباً همه چای‌ ماسالا ها از پایه قوی CTC استفاده می‌کنند که با افزودن شیر متعادل می‌شود. با افزودن ادویه ها از نظر عطر و طعم تشدید می شود.

اگرچه هم چای سبز و هم چای ماسالا حاوی برگ های چای هستند، اما ترکیب این چای ها با یکدیگر متفاوت است. چای سبز از برگ‌های چای نسبتاً فرآوری نشده ساخته می‌شود که کمترین اکسیداسیون را تجربه کرده‌اند، در حالی که چای ماسالا معمولاً از برگ‌های چای سیاه تخمیر شده و اکسید شده‌تر تهیه می‌شود و حاوی ادویه‌هایی مانند میخک، دارچین و جوز هندی است.

مواد تشکیل دهنده ماسالا چای محبوب هندی

هر ادویه ای نمی تواند بخشی از این نوشیدنی فوق العاده باشد. چای ماسالا به طور سنتی حاوی برخی ادویه های انتخابی است. هر ادویه نقش مهمی در تعیین خصوصیات کلی چای دارد. به مواد اولیه این چای مخصوص توجه کنید:

شیر
اب
هل سبز
میخک ها
دارچین
رازیانه
جوز هندی
دانه فلفل
بادیان ستاره ای

معایب چای ماسالا

مزیت های برتر چای ماسالا برای سلامتی

چای ماسالا به دلیل طعم و عطر آن در هند بسیار محبوب است. باور عمومی بر این است که فنجان چای ماسالا عالی می تواند از انواع بیماری ها جلوگیری کرده و شما را سالم نگه دارد. چای ماسالا ترکیبی از چندین ماده از جمله هل، زنجبیل، دارچین، فلفل سیاه و دارچین است.

در ادامه مزیت های چای ماسالا برای سلامتی را کامل شرح داده ایم:

التهاب را کاهش می دهد

ادویه های زیادی در تهیه این نوشیدنی استفاده می شود که برجسته ترین آن زنجبیل است. در نتیجه، چای ماسالا دارای خواص ضد التهابی قوی است. محققان تاثیر مثبت زنجبیل بر بدن انسان را ثابت کرده اند. یکی دیگر از مواد مورد استفاده در چای ماسالا میخک است. به طور گسترده ای به عنوان مسکن استفاده می شود زیرا التهاب را کاهش می دهد.

ایمنی را تقویت می کند

چای ماسالا از آنجایی که حاوی دارچین و میخک است برای سیستم ایمنی بدن مفید است. هنگامی که این دو ترکیب با هم استفاده می شوند، اثر دارویی یکدیگر را افزایش می دهند. نقش هم افزایی آنها خط دفاعی ایجاد می کند که اجازه نمی دهد عفونت ها سیستم ایمنی را تضعیف کنند. می توان استدلال کرد که چای ماسالا دارای خاصیت دارویی است.

به هضم غذا کمک می کند

مواد به کار رفته در چای ماسالا از جمله الایچی، تولسی و میخک به فرآیند هضم کمک می کند. هنگامی که زنجبیل را به مخلوط اضافه می کنید، تأثیر آن حتی عمیق تر می شود. اثری شاداب و آرام بخش بر بدن دارد. اگر با هضم غذا مشکل دارید، حتما چای ماسالا را با الایچی بنوشید زیرا تولید بزاق را افزایش می دهد.

حاوی آنتی اکسیدان است

چای سیاه ماده اصلی چای ماسالا است و دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی است. استفاده از میخک و الایچی در نوشیدنی به طور طبیعی با سطوح بالای کلسترول مبارزه می کند. این به نوبه خود باعث کاهش تشکیل پلاک هایی می شود که باعث انسداد منجر به بیماری های قلبی عروقی می شود. ترکیبات موجود در چای ماسالا فشار خون و ضربان قلب را کنترل می کند.

از سرطان جلوگیری می کند

تحقیقات در حال رشد نشان داده است که خواص آنتی اکسیدانی قوی چای ماسالا می تواند از سرطان جلوگیری کند. مطالعات روی دارچین، زنجبیل و هل ثابت می کند که می توانند از سرطان پیشگیری کنند.

سطح انرژی شما را افزایش می دهد

ماده اصلی همه انواع چای ماسالا، چای سیاه است که حاوی مقادیر زیادی کافئین است. مطالعات نشان داده اند که کافئین به طور طبیعی سطح انرژی فرد را افزایش می دهد. در حالی که کافئین عوارض جانبی کمی دارد، سایر ادویه‌های موجود در چای ماسالا برای متعادل کردن آنها با هم کار می‌کنند. عطر و طعم قوی چای ماسالا، همراه با دوز قوی کافئین آن، به شما کمک می کند تا روز خود را با یک نکته مثبت شروع کنید.

آیا چای ماسالا به بهبود سلامت قلب کمک می کند؟

فلاونوئیدها، آنتی اکسیدان دیگری که در چای ماسالا با نام چای سیاه یافت می شود، برای سلامت قلب مفید است. اگر به طور منظم مصرف شوند، ممکن است به کاهش عوامل خطر متعدد بیماری قلبی، از جمله فشار خون بالا، کلسترول بالا، افزایش سطح تری گلیسیرید و چاقی کمک کنند. بر اساس تحقیقات تصادفی کنترل شده، نوشیدن چای سیاه به مدت 12 هفته باعث کاهش سطح تری گلیسیرید تا 36 درصد، سطح قند خون تا 18 درصد و نسبت LDL/HDL پلاسما به میزان 17 درصد شد.

بر اساس مطالعه دیگری، افرادی که روزانه سه فنجان چای سیاه می‌نوشیدند، ۱۱ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی بودند.
مطالعه دیگری به چگونگی تأثیر کاتچین موجود در عصاره چای سبز بر وزن بدن پرداخت. نشان داده شد کسانی که روزانه یک بطری کاتچین چای حاوی 690 میلی گرم کاتچین را به مدت 12 هفته مصرف کردند، شاهد کاهش چربی بدن بودند.

طرز تهیه چای ماسالا

با گسترش محبوبیت چای، چای ماسالا یکی از محبوب ترین گزینه ها است، به ویژه در فصل باران های موسمی، زمانی که مردم بیشتر مستعد ابتلا به آنفولانزای ویروسی و عفونت های گلو هستند. چای ماسالا توسط بخش بزرگی از مردم برای صبحانه و میان وعده عصرانه مصرف می شود.

طرز تهیه چای ماسالا

هنگام تهیه چای ماسالا، افراد مختلف در سرتاسر هند دستور العمل مخصوص به خود را دارند که شامل ماسالای دست ساز به عنوان یک ماده اصلی است. با این حال، ما به شما نشان می دهیم که چگونه چای ماسالا را به یکی از محبوب ترین روش ها درست کنید:

مواد لازم: ½ اینچ زنجبیل، 2 تا 3 حبه، دارچین، هل سبز، شیر (برای طعم بهتر می توانید شیر تغلیظ شده اضافه کنید)، شکر، چای پودر شده

مرحله 1: ابتدا زنجبیل را خرد کرده، میخک، دارچین و هل سبز را خرد کنید. خیلی شدید له نکنید و سعی کنید به جای آسیاب مخلوط کن از هاون و هاون استفاده کنید.
مرحله 2: 2-3 فنجان آب در قابلمه بریزید و شروع به جوشیدن کنید.
مرحله 3: شکر و پودر چای را بعد از شروع جوش اضافه کنید.
مرحله 4: ادویه مخلوط شده را اضافه کنید و سپس مخلوط را چند دقیقه بگذارید.
مرحله 5: چای را در فنجان ها فیلتر کنید.
مرحله 6: شیر دلخواه را اضافه کنید، خوب هم بزنید و سرو کنید.

این یکی از روش های اساسی تهیه چای ماسالا است. با این حال، بسته به ذائقه خود، می توانید ادویه های بیشتری مانند فلفل، رازیانه و غیره اضافه کنید. همین دستور را می توان با چای سیاه یا سبز دنبال کرد. در صورت ابتلا به دیابت می توانید به جای شکر، عسل یا دمنوش اضافه کنید. بسیاری از مردم برای افزایش قدرت تقویت کننده سیستم ایمنی چای، برگ های تولسی یا ریحان را نیز اضافه می کنند.

با دستور تهیه شده، می توانید بهترین قسمت چای ماسالا را در خانه نوش جان کنید و از فواید چای در هر زمان از سال لذت ببرید.

کالری چای ماسالا

تخمین زده می شود که یک فنجان چای ماسالا تقریباً 72 کیلو کالری دارد. 105 میلی گرم کالری شامل پتاسیم، 54 میلی گرم فسفر، 2.1 گرم کالری پروتئین و 32.4 میلی گرم کالری سدیم است. هر نوشیدنی 5 درصد از کالری مورد نیاز روزانه را پوشش می دهد.

عوارض جانبی چای ماسالا

در حالی که چای ماسالا دارای فواید سلامتی مختلفی است، باید مانند هر غذای دیگری به نسبت مصرف شود. از آنجا که با چای سیاه تهیه می شود، حاوی کافئین است که اگر به مقدار زیاد مصرف شود می تواند برای بدن مضر باشد. می تواند باعث ایجاد حالت تهوع و بی قراری در شما شود.

همیشه می توانید با نوشیدن ماسالا چای بدون کافئین، مصرف کافئین را کاهش دهید. چای ماسالا ادویه های زیادی دارد. بنابراین اگر باردار هستید بهتر است از آن اجتناب کنید. در صورت مصرف مقادیر زیاد، اجزاء می توانند باعث عدم تعادل هورمونی در بدن شوند.

خرید چای ماسالا

با این وجود، با یادآوری فواید آیورودا چای ماسالا و فواید پزشکی آن، مطمئناً می‌توانید عادت نوشیدن چای ماسالا را برای تقویت ایمنی خود، به‌ویژه در بحران همه‌گیر COVID-19 در حال انجام، داشته باشید. نوشیدن منظم چای ماسالا می تواند ایمنی شما را تقویت کند و در صورت ابتلا به عفونت، شانس بیشتری برای مبارزه با ویروس کرونا داشته باشید. پس سالم بمانید و برای تناسب اندام به طور مرتب یک فنجان چای ماسالا برای خود درست کنید.

تصور می شود که چای ماسالا حداقل 9000 سال قدمت داشته باشد. باورهای دیگر ادعا می کنند که چای ماسالا از 5000 سال پیش وجود داشته است. صرف نظر از تاریخ دقیق ایجاد، به طور کلی تصور می شود که منشاء آن در شبه قاره هند باشد.

تصور می شود که این چای ماسالا در دوره آیورودا در هند باستان به وجود آمده است. بیایید به آغاز ماسالا چای و ادویه در هند برگردیم. بسیاری از این ادویه ها که برای اولین بار در هند رشد کردند، برای درمان های پزشکی باستانی در طول دوره آیورودا استفاده می شدند. این بعداً با چای ترکیب شد. در این مدت، چای ماسالا بیشتر به صورت گرم سرو می‌شد و هدف اصلی آن ارائه درمان بیماری‌های عفونی از طریق تقویت ایمنی بود.

تاریخچه چای ماسالا

در طول حکومت بریتانیا، هند شاهد افزایش چشمگیر تولید چای بود. در مناطق آسام، یک حاکم بریتانیایی اولین مزرعه چای را در هند در سال 1835 ایجاد کرد. همانطور که اکنون می دانیم، اولین نوع مدرن چای ماسالا در این دوره ایجاد شد. زردچوبه، زنجبیل و الیچی ادویه‌هایی بودند که در ابتدا مخلوط می‌شدند. از آنجایی که چای سیاه عمدتاً برای صادرات تهیه می شد، خرید آن برای مردم محلی پرهزینه بود. از این رو، چای فروشان برای کاهش هزینه، شروع به مخلوط کردن ادویه ها با چای سیاه کردند.

هنگامی که شرکت های چای شروع به فروش پودر چای سیاه در دهه 1960 کردند، محبوبیت چای ماسالا افزایش یافت. در نتیجه، چای به یک کالای نسبتاً مقرون به صرفه برای همه هندی ها تبدیل شد. له شدن شدید برگ های چای در طول تولید منجر به از دست دادن طعم طبیعی آن و ایجاد بوی تند می شود. بنابراین برای افزایش طعم، مردم شروع به اضافه کردن شیر و سایر اجزای ادویه کردند. این امر محبوبیت چای ماسالا را در هند مدرن افزایش داد و به تدریج در میان چای خورهای هندی به عادت استفاده از برخی ادویه ها تبدیل شد.

محبوبیت چای ماسالا در سطح جهانی

با محبوبیت بیشتر چای ماسالا در هند، مردم کشورهای دیگر نیز شروع به استفاده از ادویه در چای خود کردند. در درجه اول به دلیل مزایای سلامتی مرتبط با چای ماسالا بود که به رسمیت شناخته شد.

چای ماسالا مانند چای سیاه در سایر مناطق جهان مانند ایالات متحده دم می شود. با این حال، در هند، مردم شروع به اضافه کردن شیر و گاهی اوقات پیتزا به چای ماسالا برای افزایش طعم کردند. این دستور العمل در میان انواع دیگر مانند چای سبز و چای گیاهی اکنون به یکی از محبوب ترین انواع چای هند تبدیل شده است.

تاریخچه چای ماسالا

مصرف چای ماسالا در خانواده های هندی رایج است زیرا تمام ادویه های مورد استفاده در چای ماسالا به راحتی در دسترس هستند. بسیاری از شرکت های چای بسته بندی شده شروع به استفاده از طعم دهنده های مصنوعی برای تقلید طعم این ادویه های اصلی کرده اند. اما دوستداران چای ماسالا همچنان تمایل دارند از ادویه های کامل برای تهیه چای ماسالا استفاده کنند.

همانطور که از نام آن پیداست، چای ماسالا از ادویه های معتبری تشکیل شده است که طعم محرک قوی دارند. این نوشیدنی گرامی که در هر گوشه از شبه قاره هند یافت می شود، از بسیاری جهات برای مردم بسیار مفید است.

این نوشته در بلاگ ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *