آنچه در این نوشته می خوانیدچرا قهوه را آسیاب می کنیم؟مزایا و معایب قهوه آسیاب شدهدانههای کامل قهوه: هیچ عیبی در اینجا پیدا نخواهید کرد!شما می توانید اندازه آسیاب دانه های کامل قهوه را کنترل کنید دانه قهوه بخرم یا قهوه آسیاب شده؟ این سوالی است که این روزها زیاد پرسیده می شود و امروز […]
آنچه در این نوشته می خوانیدتاریخچه قهوه در ایتالیاقانون های فرهنگ قهوه درایتالیا و نحوه نوشیدن قهوه مانند یک ایتالیایی واقعیقهوه عالی در همه جا ایتالیا هستبرای یک قهوه در ایتالیا به بار برویدباریستا یک شغل مورد احترام در ایتالیا استیک اندازه قهوه برای همهقهوه ها نام های ایتالیایی دارندپرداخت برای قهوه شما در ایتالیاکاپوچینو […]
آنچه در این نوشته می خوانیدمعرفی موسیلاژ قهوهفواید موسیلاژ قهوه چیست؟تاثیر موسیلاژ برعطروطعم قهوهموسیلاژ برای چه مواردی استفاده می شود؟روش های از بین بردن موسیلاژ قهوهتفاوت پالپ و موسیلاژ قهوه چیست؟چگونه موسیلاژ در قهوه با اصطکاک از بین می رود؟ موسیلاژ قهوه لایه نازکی است که به دیواره دانه های قهوه متشکل از پلی ساکاریدها […]
آنچه در این نوشته می خوانیدقهوه اکسلسا چیست؟قهوه اکسلسا کجا کشت می شود؟قهوه لیبریکا چیست؟خواص و طعم قهوه اکسلسانت های میوه ای، توتیادداشت های آجیلی، نان تستیادداشت های دودی، زمینینت های کرمی، کاراملیپیدا کردن مخلوط قهوه اکسلسا مناسب برای ذائقه شمابرچسب را برای جزئیات بخوانیدذهنی باز داشته باشیدکام خود را بشناسیدبه آن ضربه بزنیدموارد استفاده […]
آنچه در این نوشته می خوانیدقهوه کمیاب سنت هلناقهوه کمیاب کپی لواکقهوه کمیاب سیاه عاجقهوه کمیاب کوناقهوه کمیاب کوه آبی جامائیکا (JBM)قهوه کمیاب بلا کارمونا گواتمالاقهوه کمیاب برزیل فازندا دا لاگوآقهوه کمیاب گیشا پاناماقهوه کمیاب HR61قهوه لیبریکاقهوه کمیاب ال اینجرتوقهوه کمیاب هایلند سیرالئون عاشقان واقعی قهوه عموماً به دم کرده های مورد علاقه خود وفادار […]
آنچه در این نوشته می خوانیدراه هایی برای تمیز کردن دستگاه اسپرسوساز خانگیچگونه می توان یک دستگاه اسپرسوساز خانگی را رسوب زدایی کرد؟از چه اقلام خانگی می توانید برای رسوب زدایی دستگاه اسپرسوساز استفاده کنید؟اگر دستگاه اسپرسوساز خود را رسوب زدایی نکنید، چه اتفاقی می افتد؟قطعات دستگاه اسپرسوساز خانگیبرای تمیز کردن دستگاه اسپرسوساز خود از […]
آنچه در این نوشته می خوانیدچگونه یک قهوه اسپرسو می تواند از ترکیب عربیکا با روبوستا بهره مند شود؟نسبت روبوستا/عربیکا چگونه بر تغییر مشخصات قهوه میکس تأثیر میگذارد؟قهوه های میکس حاوی درصد بالایی از روبوستا (90٪، 80٪، یا 70٪)میزان روبوستا در قهوه های میکس متعادل 50 تا 60 درصد استمحتوای روبوستا برای ترکیبات عربیکا غالب […]
آنچه در این نوشته می خوانیدظهور فرهنگ قهوه در کره جنوبیانقلاب قهوه فوری و گسترش فرهنگ کافهظهور قهوه اسپشیالیتی در کره جنوبیپخش قهوه اسپشیالیتی در کره جنوبیروند تکامل قهوه اسپشیالیتی در کره جنوبیتأثیر جهانی قهوه اسپشیالیتی در کره جنوبی فرهنگ قهوه اسپشیالیتی در کره جنوبی اغلب در میان مترقی ترین بازارهای قهوه جهان قرار می […]
آنچه در این نوشته می خوانیدنقش شیر لاته آرت | هنر طراحی لاته آرتهدف ترکیب شیر قهوهجذابیت لاته آرتورود شیرهای گیاهی در عرصه لاته آرتبهترین شیر مناسب برای لاته آرتشیر گاو برای لاته آرتشیر گیاهی برای لاته آرتشیر جو دوسر برای لاته آرتشیر بادام برای لاته آرتانواع شیرهای گیاهی برای لاته آرت بهترین شیر لاته […]
آنچه در این نوشته می خوانیدتعریف “تک خاستگاه” در دنیای قهوهکاوش در پیوند بین “اسپشیالیتی” و “تک خاستگاه”افزایش تجربه قهوه با منشاء تخصصیبازتعریف نقش قهوه میکس اسپشیالیتیقهوه میکس در رقابتهای اوج قهوهارزش دادن به سازگاری با قهوه میکس آیا قهوه های تک خاستگاه واقعا بهتر از قهوه میکس هستند؟ Single Origin در مقابل ترکیبات؛ ارزیابی […]